• Renault T

Renault T

De truck voor ver transport

Kiest u voor Renault Trucks, dan krijgt u meer dan alleen een vrachtwagen. Een laag brandstofverbruik, krachtige en betrouwbare motoren en een maximaal laadvermogen: Renault Trucks stelt alles voor u in het werk op de weg naar succes.

International Truck of the Year

International Truck of the Year

De Renault Trucks T is technologisch zo innovatief, qua ontwerp zo aerodynamisch en voor de chauffeur zo comfortabel dat hij in 2015 werd verkozen tot International Truck of the Year 2015. Andere doorslaggevende criteria waren de veiligheid, rijkwaliteit, CO2 footprint en Total Cost of Ownership van de Renault Trucks T.

Euro 6 bespaart 5% brandstof

De nieuwe motoruitvoeringen van de Renault Trucks T bespaart 5% brandstof ten opzichte van de vorige generatie. Er zijn verschillende vermogens beschikbaar, met het grootste koppelbereik van de markt en lagere onderhoudskosten. De truck is standaard voorzien van een geautomatiseerde Optidriver versnellingsbak voor een geoptimaliseerde schakelstrategie.

Ontworpen voor minimaal brandstofverbruik

minimaal brandstofverbruik

Het design is gericht op minimaal brandstofverbruik. Vandaar dat de trapeziumvormige voorruit onder een hoek van 12° staat. De aerodynamica van de dakspoilers, zijfenders, zij-skirts en verlengde portieren verbeteren de luchtweerstandscoëfficiënt tot 12%!

Bespaar nog meer brandstof

Renault Optifuel

Het Optifuel Programma is de totaaloplossing waarmee u in uw bedrijf op brandstofkosten kunt besparen. Optifleet, Optifuel Training, Infomax en Handover zorgen er samen voor dat uw chauffeurs de truck optimaal gebruiken, uw wagenparkbeheer op rolletjes loopt en de brandstofbesparing kan oplopen tot 15%.

Langer en verder rijder

Renault Trucks T duurzaamheid

De Renault Trucks T biedt maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid door het gebruik van robuuste componenten, systemen en oplossingen. Ze zijn in de praktijk getest onder zeer zware omstandigheden en extreme temperaturen (-40 tot +60° Celsius). Tien miljoen testkilometers lang.

Ik wil een offerte aanvragen

Neem contact met mij op

Renault T: International Truck of the Year 2015!

MOTOREN
DTI 11: 380/430/460 pk
DTI 13: 440/480/520 pk (HIGH)
Typegoedkeuring: Euro 6

VERSNELLINGSBAK
12 versnellingen, handgeschakeld
12 versnellingen
, geautomatiseerd (Optidriver)

GVW
18/19 tot 27 T

GCW
40 tot 60 T

CABINE
Day cab: korte cabine, standaard dak
Night & Day cab: lange cabine, standaard dak
Sleeper cab: lange cabine, verhoogd dak
High Sleeper cab: lange cabine, verhoogd dag, vlakke vloer (HIGH)

BESCHIKBARE CONFIGURATIES
Trekker: 4x2, 6x2 sleepas, 6x2 voorloopas, 6x2 gestuurde voorloopas
Bakwagen: 4x2, 6x2 gestuurde sleepas, 6x2 sleepas

De beste service voor uw Renault Trucks T

Nijwa Groep is de perfecte partner voor u en uw Renault Trucks T. Als Renault Trucks-dealer weten we wat u vraagt van uw zware Renault D en Renault T of uw lichte bedrijfswagen zoals de Renault Master. Wij begrijpen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

De Renault Trucks T ontdekken?

Renault Trucks heeft de complete onderhoud en service voor Renault Zware Bedrijfswagens in Noord- en Oost-Nederland ondergebracht bij Nijwa Groep. Daarnaast is Nijwa uw bedrijfswagen-dealer voor de verkoop van de Renault Lichte bedrijfswagens als de Renault Master. De verkoopactiviteiten van Renault Trucks (vanaf 7,5 ton GVW) worden centraal geregeld vanuit Renault Trucks Nederland