RENAULT MASTER Z.E.: SCHOON, STIL EN COMFORTABEL

De Renault Trucks Master Z.E. geeft u toegang tot alle zones in de binnenstad, zelfs waar strenge verkeersbeperkingen gelden. De Renault Master Z.E. is namelijk 100% elektrisch en daarmee schoon en stil. Dat maakt deze bestelwagen ideaal voor last-mile leveringen.


Duurzaam

HOOG LAADVERMOGEN

De Renault Trucks Master Z.E. heeft een hoog laadvolume. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd. Het laadvermogen is zelfs gelijk aan de conventionele Renault Master, die bekendstaat om zijn hoge laadvermogen. Met een nuttig laadvermogen tot 2018 kg, een laadruimte tot 17 m3 en ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen is dit wendbare voertuig voor elke toepassing geschikt.


Renault Master ZE

DRIE JAAR ZORGELOOS RIJDEN

De Renault Master Z.E.-serie is verkrijgbaar in zes varianten (vier gesloten bestelwagens en twee platformcabines) en is ontworpen om te voldoen aan alle eisen die professionals stellen aan het werk in binnensteden. De Renault Trucks Master Z.E. wordt standaard geleverd met een driejarig reparatie- en onderhoudscontract.

Meer informatie?

VEILIG VOOR BESTUURDER EN MEDEWEGGEBRUIKERS

Om de bestuurder en de lading te beschermen en de veiligheid van voorbijgangers te waarborgen, is de Master Z.E. gesloten bestelwagen standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel.


Veilig

DIT KUNT U VERWACHTEN VAN DE RENAULT MASTER Z.E.

  • Actieradius in NEDC-test: 200 km
  • Actieradius in de praktijk: tot 120 km
  • Totaal GVW: 3.1t
  • 57 kW elektromotor
  • Maximumkoppel: 225 Nm
  • Maximumsnelheid: 100 km/u
  • Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 33 kWh
  • Accu is in zes uur opgeladen

“HOE KUNNEN WE U HELPEN?”

Peter Veltink

Peter Veltink
Verkoop Renault Bedrijfswagens
06-20312198
peter.veltink@nijwa.nl

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact op met Peter Veltink of één van zijn collega’s of kom langs bij één van onze vestigingen.

Contact opnemen

Proefrit maken