NIJWA GROEP IS DE PERFECTE PARTNER VOOR UW BESTELWAGEN

Wat u ook doet, wij hebben voor u de beste vervoersoplossing. Onze experts weten namelijk wat er gevraagd wordt van uw bedrijfswagen en kennen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.
De Renault Master onder de loep

Geschikt voor iedere opbouw

Ervaar maximale kwaliteit en opbouwgemak dankzij de modulaire chassisstructuur en demonteerbare achterbumper.
Meer informatie »

Veiligheid

Veilig reizen is het aller belangrijkste. Daarom is de Master uitgerust met tal van vernieuwde rijhulpsystemen.
Meer informatie »

Zuinig

Uitgerust met het Eco Mode-systeem, Stop&Start-systeem én Driver Assist om het brandstofverbruik en CO2-emissies te beperken.
Meer informatie »

Werkruimte

Profiteer van een comfortabele werkruimte met o.a. optimaal zicht, ergonomische bediening, verstelbare stoel én stuurwiel.
Meer informatie »

Krachtige Euro 6-motor

Krachtig, zuinig en aangenaam in gebruik met vermogens van 110 tot 170 pk. Voorzien van bi-turbotechnologie en leverbaar in Heavy Duty & Light Duty.
Meer informatie »

Download factsheet

Bedrijfswagens voor u op maat

De Renault Master chassis cabine biedt u ongekend veel keuzemogelijkheden. Door zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, een laadvolume tot 17 m3, en laadvermogen tot maar liefst 2.495 kg een alleskunner. De krachtig Euro 6-motoren van 110 tot 170 pk en de specifieke uitrustingspakketten zorgen ervoor dat de Master inzetbaar is in diverse sectoren en vormt een stevige basis voor iedere werksituatie.

Direct uit voorraad leverbaar!

Renault Master

Bij aankoop van uw Renault Master
3 jaar zorgenloos ondernemen

Tijdelijk krijgt u bij Nijwa 3 jaar gratis onderhoud op uw nieuwe Renault Master plus gratis eerste APK.
Wij houden uw bus in topconditie en voorkomen dure stilstand.

Maak kennis met Nijwa

Direct Rijden

Direct uit voorraad leverbaar

Nieuwe voertuigen direct uit voorraad leverbaar

Direct rijden

Nijwa Rent

Dé oplossing voor uw wisselende capaciteitsbehoefte.

Direct rijden

Used bedrijfswagens

Liever een jong gebruikte bedrijfswagen? Bekijk onze actuele voorraad.

Direct rijden

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Krachtige Euro 6-motor


De Renault Master Chassis cabine is uitgerust met een krachtig Euro 6-motor met vermogens van 110 tot 170 pk. Hij beschikt ook over de bi-turbotechnologie die een lagedrukturbo en een hogedrukturbo serieel of parallel laat werken om meer koppel te leveren bij lage toerentallen (380 Nm van 1.500 tot 3.000 t/min bij de 165 en 170 pk-uitvoeringen).

SCR-technologie

Als antwoord op de Euro 6 emissienorm maakt Renault Trucks gebruik van het SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction). Een technologie die Renault Trucks al sinds 2009 op alle zware bedrijfswagens gebruikt. Het SRC-systeem maakt gebruik van Adblue® en door deze injectie in de uitlaatgassen zorgt de katalysator ervoor dat de vervuilende uitstoot aanzienlijk wordt teruggedrongen. Het Adblue®-reservoir van de Renault Master heeft een inhoud van 22 liter en een actieradius tot 12.000 kilometer. Om verwarring bij het tanken te voorkomen, bevindt dit reservoir zich aan de andere kant dan die van de dieseltank.

Zuinig met brandstof


Om het brandstofverbruik en de CO2-emissies verder terug te dringen en de prestaties van de bedrijfswagen te verbeteren, is de Renault Master uitgerust met het Eco Mode-systeem, dat het motorkoppel reduceert om het brandstofverbruik te beperken, en het Stop&Start-systeem dat de motor automatisch afzet wanneer het voertuig stopt voor een verkeerslicht. Tot slot is de Renault Master uitgerust met het Driver Assist-systeem, dat het ideale schakelmoment aangeeft.

Hoog nuttig laadvermogen

Renault Master Lading

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, en specifieke uitrustingspakketten is de Renault Master veelzijdig. Het Masterprogramma heeft een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro VI Heavy Duty), zodat ze ook geschikt zijn voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Ook levert Renault Trucks complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

Geschikt voor iedere opbouw


De Renault Master beschikt over onder andere een demontabele stootbalk en een tweede accu voor extra verbruikers. Door de verschillende wielbasisvarianten en mogelijkheden van een PTO is het chassis geschikt voor een brede range van opbouwvarianten en opbouwlengtes.

  • Uitgebreid aanbod aan opbouwlengten van 2434 tot 4926 mm, afhankelijk van het type opbouw
  • Modulaire chassis layout voor maximale kwaliteit en opbouwgemak
  • Demontabele stootbalk achterzijde voor een eenvoudigere opbouw T
  • Trekhaak geschikt voor het trekken van een middenas aanhangwagen tot 3,5t

Veiligheid voorop

Renault Master Veiligheid

De Renault Master heeft tal van vernieuwende rijhulpsystemen gebouwd. Naast de asferische buitenspiegels, waardoor u maximaal zicht heeft, is in de zonneklep van de bijrijder een ‘wide view’ dodehoekspiegel gemonteerd. Dit maakt het mogelijk om in de stad en op kruispunten beter te anticiperen op gevaarlijke situaties. Andere preventieve voorzieningen zijn bochtverlichting en parkeersensoren. Het ESP is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik. Met Extended Grip houdt u de controle, ook op een rulle of gladde ondergrond. Hill-start Assist helpt bij het (weg)rijden op een helling, ook als u zwaarbeladen bent. Het Trailer Swing Control systeem voor de aanhanger detecteert en corrigeert slingeren van de aanhanger.

Renault Master werkruimte

Een comfortabele cabine


Optimaal zicht, ergonomische bediening en een verstelbare stoel en stuurwiel: de cabine van de Master is een volwaardige werkruimte. De verbeterde airco en geluiddemping maken uw ritten aangenaam en ontspannend. En met de draaibare schrijftafel en talrijke toegankelijke opbergruimten heeft u uw kantoor altijd bij u.

Renault Master: Prestaties van een Pro

MOTOREN
DCI 2.3 EURO 6

Aandrijflijn:
voorwiel- of achterwielaandrijving

Vermogensklassen:
110 / 130 / 145 / 165 / 170 pk

VERSNELLINGSBAK
6 versnellingen, mechanisch of geautomatiseerd (Quickshift)

GVW
3,5 tot 4,5 T

GCW
6 tot 7,5 T

TYPES

  • Chassis-cabine / Platform-cabine
  • Cabine
  • Enkel / Dubbel

De beste service voor uw bedrijfswagen

Nijwa Groep is de perfecte partner voor u en uw Renault Master. Als Renault Trucks-dealer weten we wat u vraagt van een lichte bedrijfswagen zoals de Renault Master of van een zware Renault T. Wij begrijpen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

De Renault Master ontdekken?

Nijwa Groep heeft zeven vestigingen verspreid over Drenthe, Groningen en Overijssel. Als Renault-dealer voor zowel lichte als zware bedrijfswagens onderscheiden al onze zeven vestigingen zich door het aanbieden van ‘one stop shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau. Meer informatie? Ontdek de Renault Master bij uw Nijwa-vestiging bij u in de buurt.