NIJWA GROEP IS DE PERFECTE PARTNER VOOR UW BESTELWAGEN

Wat u ook doet, wij hebben voor u de beste vervoersoplossing. Onze experts weten namelijk wat er gevraagd wordt van uw bedrijfswagen en kennen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.
De Renault Master onder de loep

Optimale laadcapaciteit

Beschikbaar in 4 lengte- en 3 hoogte maten voorzien van een laadvermogen tot 2018 kg. En genoeg ruimte met een nuttige laadruimte tot 17 m3!
Meer informatie »

Veiligheid

Veilig reizen is het aller belangrijkste. Daarom is de Master uitgerust met tal van vernieuwde rijhulpsystemen.
Meer informatie »

Zuinig

Uitgerust met het Eco Mode-systeem, Stop&Start-systeem én Driver Assist om het brandstofverbruik en CO2-emissies te beperken.
Meer informatie »

Werkruimte

Profiteer van een comfortabele werkruimte met o.a. optimaal zicht, ergonomische bediening, verstelbare stoel én stuurwiel.
Meer informatie »

Krachtige Euro 6-motor

Krachtig, zuinig en aangenaam in gebruik met vermogens van 110 tot 170 pk. Voorzien van START&STOP functie en bi-turbotechnologie.
Meer informatie »

Download factsheet

Bedrijfswagens voor u op maat

Met meer dan 200 versies biedt de Renault Master u ongekend veel keuzemogelijkheden. Door zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, een laadvolume tot 17 m3, en laadvermogen tot maar liefst 2.049 kg een alleskunner. De krachtig Euro 6-motoren van 110 tot 170 pk en de specifieke uitrustingspakketten zorgen ervoor dat de Master inzetbaar is in diverse sectoren en vormt een stevige basis voor iedere werksituatie.

Houd mij op de hoogte

Ik heb interesse in:

Direct uit voorraad leverbaar!

Renault Master

Bij aankoop van uw Renault Master
3 jaar zorgeloos ondernemen

Tijdelijk krijgt u bij Nijwa 3 jaar gratis onderhoud op uw nieuwe Renault Master plus gratis eerste APK.
Wij houden uw bus in topconditie en voorkomen dure stilstand.

Maak kennis met Nijwa

Direct Rijden

Direct uit voorraad leverbaar

Nieuwe voertuigen direct uit voorraad leverbaar

Direct rijden

Nijwa Rent

Dé oplossing voor uw wisselende capaciteitsbehoefte.

Direct rijden

Used bedrijfswagens

Liever een jong gebruikte bedrijfswagen? Bekijk onze actuele voorraad.

Direct rijden

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Krachtige Euro 6-motor


De Renault Master van Renault Trucks is uitgerust met een krachtig Euro 6-motor met vermogens van 110 tot 170 pk. Hij beschikt ook over de bi-turbotechnologie die een lagedrukturbo en een hogedrukturbo serieel of parallel laat werken om zo meer koppel te leveren bij lage toerentallen (380 Nm van 1.500 tot 3.000 t/min bij de 165 en 170 pk-uitvoeringen).

Zuinig met brandstof


Om het brandstofverbruik en de CO2-emissies verder terug te dringen en de prestaties van de wagen te verbeteren, is de Renault Master uitgerust met het Eco Mode-systeem, dat het motorkoppel reduceert om het brandstofverbruik te beperken, en het Stop&Start-systeem dat de motor automatisch afzet wanneer het voertuig stopt voor een verkeerslicht. Tot slot is de Renault Master uitgerust met het Driver Assist-systeem, dat het ideale schakelmoment aangeeft.

Hoog nuttig laadvermogen

Renault Master Lading

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, en specifieke uitrustingspakketten is de Master veelzijdig en door de vele mogelijkheden inzetbaar in diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket- en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur. Het Masterprogramma heeft een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro VI Heavy Duty), zodat ze ook geschikt zijn voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Ook levert Renault Trucks complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

De Renault Master beschikt over een nuttig laadvermogen tot 2049 kg, een nuttige laadruimte tot 17 m3 en ruime deuropeningen aan de achter- en de zijkant voor ladingen van grote afmeting. De aanpassingen in opbouw en interieur van de nieuwe Renault Master zijn praktisch eindeloos. Het gamma omvat meer dan 200 versies en biedt ongekend veel keuzemogelijkheden, waaronder een nieuwe L4-versie gesloten bestel achterwielaandrijving met enkellucht, met in de breedte ruimte voor europallets.

Typen

Renault Master typen

  • Gesloten bestel, enkel of dubbele cabine
  • Distribox bakwagen
  • Chassis cabine met kiepbak, enkel of dubbel
  • Chassis cabine pick-up
  • Platformcabine
  • Chassis enkele cabine, enkel of dubbel
  • Combi (personenvervoer 6 tot 9 zitplaatsen)
  • Bus (personenvervoer 17 zitplaatsen)Veiligheid voorop

Renault Master Veiligheid

In de Renault Master zijn tal van vernieuwende rijhulpsystemen gebouwd. Naast de asferische buitenspiegels, waardoor u maximaal zicht heeft, is in de zonneklep van de bijrijder een ‘wide view’ dodehoekspiegel gemonteerd. Dit maakt het mogelijk om in de stad en op kruispunten beter zicht te hebben in gevaarlijke situaties. Andere preventieve voorzieningen zijn bochtverlichting en parkeersensoren.

ESP is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik. Met Extended Grip houdt u de controle, ook op een rulle of gladde ondergrond. Hill-start Assist helpt bij het (weg)rijden op een helling, ook als u zwaarbeladen bent. Het Trailer Swing Control systeem voor de aanhanger detecteert en corrigeert slingeren van uw aanhanger.

Renault Master werkruimte

Een comfortabele werkruimte


Optimaal zicht, ergonomische bediening en een verstelbare stoel en stuurwiel: de cabine van de Master is een volwaardige werkruimte. De verbeterde airco en geluiddemping maken uw ritten aangenaam en ontspannend. En met de draaibare schrijftafel en talrijke toegankelijke opbergruimten heeft u uw kantoor altijd bij u.

Renault Master: Prestaties van een Pro

MOTOREN
DCI 2.3 EURO 6

Aandrijflijn:
voorwiel- of achterwielaandrijving

Vermogensklassen:
110 / 130 / 145 / 165 / 170 PK

VERSNELLINGSBAK
6 versnellingen, mechanisch of geautomatiseerd (Quickshift)

GVW
2,8 tot 4,5 T

GCW
5 tot 7,5 T

LAADVOLUME EN LAADVERMOGEN
8 tot 17 m3 (gesloten bestelwagen)
3 - 6 - 9 zitplaatsen (combi)

INWENDIGE HOOGTE VAN DE GESLOTEN BESTELWAGEN
1700 tot 2144 mm

WIELBASISVARIANTEN
3182 tot 4332 mm


De beste service voor uw bedrijfswagen

Nijwa Groep is de perfecte partner voor u en uw Renault Master. Als Renault Trucks-dealer weten we wat u vraagt van een lichte bedrijfswagen zoals de Renault Master of van een zware Renault T. Wij begrijpen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

De Renault Master ontdekken?

Nijwa Groep heeft zeven vestigingen verspreid over Drenthe, Groningen en Overijssel. Als Renault-dealer voor zowel lichte als zware bedrijfswagens onderscheiden al onze zeven vestigingen zich door het aanbieden van ‘one stop shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau. Meer informatie? Ontdek de Renault Master bij uw Nijwa-vestiging bij u in de buurt.