Heb je een nieuwe truck, met de Volvo Truck Start App ben je snel op weg!


Snel en op een makkelijke manier jouw nieuwe Volvo truck leren kennen? Met de app van Volvo Trucks ‘Volvo Truck start’ kom je op een leuke en interactieve manier achter de belangrijkste functies van de truck. Zo haal je het maximale uit jouw truck. En, met de app kun je al aan de slag voordat de truck geleverd wordt.

Je leert onder andere met een game alles over de truck en de verschillende innovaties. Ook is er een koppeling gemaakt met het chauffeurs-handboek zodat alle belangrijke tips en instructies altijd binnen handbereik zijn.

Scoren met Dynafleet app

Eén van de onderdelen van de Dynafleet app is dat het jou inzicht geeft in hoe efficiënt je rijdt. Met de Fuel Efficiency Score kun je jouw prestaties beoordelen op vier gebieden: anticiperend rij- en remgedrag, motor en versnellingsbakgebruik, aanpassen van snelheid en stilstand. Je krijgt persoonlijke scores te zien en die van je collega’s. Met deze ondersteuning kun je jouw rijtechnieken nog verder verbeteren en meer brandstof besparen.

Bedrijven kunnen met de service Dynafleet Vehicle Status de status van de voertuigen in hun wagenpark bekijken. Het geeft inzicht in de conditie van de trucks, waar ze zich ook bevinden. Eenvoudiger kan het niet.

Dynafleet verzamelt meer informatie. Waarschuwingen op het dashboard van een voertuig zijn op afstand zichtbaar. Optioneel kunnen er meer details worden weergegeven over afzonderlijke voertuigen, bijvoorbeeld gedetailleerde informatie over lichten die niet werken, brandstofniveau, versleten remblokken en oliedruk. Ook wordt aangegeven of onmiddellijke reparatie nodig is, of dat dat tot de volgende onderhoudsbeurt kan wachten. De app kan gebruikt worden in combinatie met diverse Dynafleet abonnementen.

Meer informatie?

De apps zijn te downloaden via Apple en Google. Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met uw Nijwa-vestiging