Vijf Renault Trucks T Sleeper Cabs voor Sluyter Logistics
Vijf Renault Trucks T Sleeper Cabs voor Sluyter Logistics

Vijf Renault Trucks T Sleeper Cabs voor Sluyter Logistics

Sluyter Logistics heeft onlangs vijf Renault Trucks T 4x2-trekkers en een Renault Master opgenomen in de vloot. De voertuigen worden ingezet voor distributie en dedicated vervoer. De ruime cabine, het rijcomfort, lage brandstofverbruik en de betrokkenheid van Renault Trucks Nederland en dealer Nijwa Groep waren belangrijke redenen om wederom voor Renault Trucks te kiezen.

Sluyter Logistics is een full-service logistiek dienstverlener met zes vestigingen verspreid over het land. Distributie, warehousing, groupage, dedicated vervoer en expeditie behoren tot het dienstenpakket. “Deze zes voertuigen zijn deels vervanging en deels uitbreiding van de vloot”, zegt vestigingsdirecteur Sjouke Vogelzang van Sluyter Logistics. “Wij willen onder meer vanuit milieuoogpunt met een zo jong mogelijk wagenpark werken en daarom bestaat vrijwel onze hele vloot uit Euro 6-motoren.”

Sleeper Cab

De vijf Renault Trucks T zijn voorzien van een 380 pk-motor. Vogelzang: “Deze trucks zetten we in voor distributievervoer en dedicated vervoer en dan past de 380 pk-uitvoering prima bij het werk dat wij er mee doen.” Om de chauffeur optimaal comfort te bieden, is gekozen voor de Sleeper Cab. “De cabine biedt veel ruimte”, zegt Vogelzang. “Daardoor zijn deze trucks voor chauffeurs, naast een goede werkomgeving, ook een prettige plek om te verblijven als ze erin overnachten.”

Renault Master

De Renault Master wordt ingezet voor fijnmazige distributie, zoals het bezorgen van pakketten. Sluyter Logistics koos onder meer vanwege het hoge laadvermogen voor deze bedrijfswagen. De Renault Master is uitgerust met een treeplank aan de achterzijde voor een optimaal werkcomfort. “En met het oog op de veiligheid is deze Renault Master ook voorzien van een achteruitrijcamera”, zegt Vogelzang. “We zijn zo tevreden over dit voertuig dat we inmiddels een tweede Renault Master hebben besteld.”

Wagenpark

Het wagenpark van Sluyter Logistics bestaat uit ruim tweehonderd voertuigen, waarvan het merendeel Renault Trucks. Naast Renault Trucks T en de Renault Master heeft het bedrijf ook Renault Trucks D in de vloot. “De aandrijflijn van Renault Trucks is goed ontwikkeld en chauffeurs rijden er graag mee”, zegt Vogelzang. “Het rijcomfort is prima, mede dankzij de automatische versnellingsbak Optidriver. Bovendien scoren deze trucks gunstig qua brandstofverbruik en klopt het TCO-plaatje.”

Goede samenwerking

Sluyter Logistics werkte bij de levering samen met Renault Trucks Nederland. De voertuigen werden afgeleverd door Nijwa Beilen. “Het zijn voor onze prettige partners om mee samen te werken”, zegt Vogelzang. “Ze denken altijd goed met ons mee, bijvoorbeeld als het gaat om het samenstellen van een configuratie die is ingericht op onze wensen. Bovendien kunnen ze snel leveren en als er een keer problemen zijn, wordt er snel geschakeld om die op te lossen.”

Meer weten over de mogelijkheden van Renault Trucks?

Neem contact op met uw Nijwa-vestiging

nijwa-sluyter-logistics-720.jpg

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.