Nijwa Groep

Nijwa Groep is de truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden wij een compleet pakket aan after-salesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, cursussen (Code 95), wagenparkbeheer en verhuur. Nijwa Groep onderscheidt zich daarbij door het aanbieden van ‘one-stop-shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau.

Direct uit voorraad leverbaar!

Bekijk ons aanbod nieuwe voertuigen

Volvo FH16 Renault Master

Liever een jong gebruikte truck of bus?

Nijwa Used Trucks

Diensten

  • Advies & Rendement

    Wij kijken op voertuigniveau hoe uw wagenpark presteert en geven gericht advies.
  • Cursus Code 95

    Zodat uw chauffeur optimaal gebruik maakt van de truck en het brandstofverbruik verlaagt.
  • Schadeherstel & Spuiterij

    Nijwa Groep beschikt over eigen schadeherstelwerkplaatsen in Beilen en Rijssen. Wij nemen u graag alle zorg voor...

Nijwa aanwezig bij Transport Compleet Hardenberg


Nijwa Groep verwelkomt u graag op onze stands tijdens Transport Compleet op 26, 27 en 28 maart in de Evenementenhal in Hardenberg.

Transport Compleet is de vakbeurs waar de transportbranche samenkomt. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de Volvo Trucks-stand en de Renault Trucks-stand van Nijwa Groep, Harbers Trucks, Paashuis Bedrijfswagens en MS de Vries. Hier kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten en heeft u de kans om onder meer de Volvo FH 25 Year Special Edition te bekijken, de truck die is geïntroduceerd om het jubileum van de Volvo FH te vieren. Daarnaast kunt u kennismaken met de Renault Master Z.E., de 100% elektrische bedrijfswagen, en de Renault T High Mammoet rally edition.

Transport Compleet is op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 maart van 14.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie?

Neem contact op met uw Nijwa-vestiging