Renault MasterZoek ’t uit: direct rijden met extra voordeel


Direct rijden voor een scherpe prijs: Nijwa Groep heeft een grote voorraad nieuwe Renault Masters voor u klaarstaan. De meest verkochte bedrijfswagen in Europa is leverbaar in 300 verschillende uitvoeringen. We kunnen altijd de beste bus voor uw klus samenstellen. Dus zoek ’t uit!

Bekijk onze voorraad

Voordeel op voordeel: 3 jaar gratis onderhoud


Naast de lage verkoopprijs profiteert u ook van 3 jaar gratis onderhoud op onze huidige voorraad nieuwe Renault Masters*. Wij houden uw bus in topconditie en voorkomen dure stilstand. Voordeel op voordeel dus! Maar wees er snel bij, want op = op.

Bekijk onze voorraad

U kunt direct rijden


U kunt direct rijden want wij hebben een grote voorraad Renault Masters, in verschillende uitvoeringen en met diverse lengtes en hoogtes. Hiermee kunt u niet alleen meteen op pad, maar we laten u ook graag profiteren van een scherpe deal. U kunt namelijk al een nieuwe Renault Master rijden vanaf € 15 per werkdag.PERSOONLIJKE AANBIEDING

Renault Master L2H2 145pk Wit
Incl o.a. navigatiepakket, aircopakket, cruisecontrol, laadruimte betimmering: wanden - deuren - vloerplaat

€ 23.950,-

Rijklaar maken
Inclusief
Aanbetaling (inruilen van bedrijfswagen is ook mogelijk *)
-/-
€ 6.650,-

Aanschafprijs nieuwe Renault Master

€ 17.300,-

Of vanaf € 15,- per werkdag o.b.v. financial lease **Alle bedragen zijn excl BTW. * Dit is een fictief bedrag. Inruilbedrag zal worden afgestemd op basis van inspectie. ** o.b.v. looptijd van 5 jaar. Voorwaarden en acceptatie van Renault Trucks Financial Services.

KIES VOOR NOG MEER VOORDEEL


Voor €49,25* per maand waardeert u 3 jaar gratis onderhoud op naar een Excellence-contract. U heeft dan ook geen omkijken meer naar de kosten van onder meer remmen, koppeling, schokdempers en accu’s. Dit levert u een extra voordeel op van minimaal €850.

*maandbedrag obv 36 maanden, 30.000 km per jaar inclusief 3 jaar gratis onderhoud contract en exclusief BTW. Normaal tarief is €72,75 per maand.

MAAK EEN PROEFRIT

Meer weten over deze actie?


Wilt u meer informatie over deze actie of een persoonlijke aanbieding voor een specifieke uitvoering? Wij helpen u graag verder.

Mail ons Bel ons


Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen bij aanschaf van de huidige voorraad nieuwe Renault Masters bij Nijwa Groep. Onder onderhoud wordt verstaan de door de fabrikant voorgeschreven werkzaamheden zoals inspectie, verversen van olie en vloeistoffen, vervangen van filters en doorsmeren. Overige werkzaamheden zoals het vervangen van slijtageonderdelen waaronder remmen, turbo’s, banden, opbouw en uitlaten zijn niet inbegrepen. Gratis APK betreft de eerste APK, wettelijk uitgevoerd na 3 jaar voor Renault Master met laadvermogen onder de 3,5 ton. Voor Renault Master met laadvermogen boven de 3,5 ton is het inclusief de eerste APK in het eerste jaar. Het onderhoud dient uitgevoerd te worden door en bij Nijwa Groep. De periode van 3 jaar gratis onderhoud gaat in op de afleveringsdatum en eindigt na 36 maanden of bij het bereiken van 150.000 km (wat het eerst van toepassing is). Het maximale jaarkilometrage bedraagt 75.000 km. De actie is klant-gebonden, niet overdraagbaar en vervalt bij verkoop of total loss. Deze actie is niet geldig i.c.m. met andere acties of actievoertuigen en is niet inwisselbaar voor geld. Uitbreiding van het contract in looptijd, kilometers en voorwaarden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.