3 JAAR ZORGELOOS ONDERNEMEN

Renault Master

BIJ AANKOOP VAN UW RENAULT MASTER 3 JAAR ZORGELOOS ONDERNEMENUW BEDRIJFSWAGEN IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN


Tijdelijk krijgt u bij Nijwa 3 jaar gratis onderhoud plus gratis eerste APK. Dit aanbod geldt voor alle nieuwe modellen van de Renault Master. Wij houden uw bus in topconditie en voorkomen dure stilstand. Met deze actie kunt u de komende 3 jaar fluitend tegemoet zien! En u kunt direct rijden want wij hebben een grote voorraad Renault Masters klaarstaan.

Bekijk onze voorraad

KIES VOOR NOG MEER VOORDEEL


Voor €49,25* per maand waardeert u 3 jaar gratis onderhoud op naar een Excellence-contract. U heeft dan ook geen omkijken meer naar de kosten van onder meer remmen, koppeling, schokdempers en accu’s. Dit levert u een extra voordeel op van minimaal €850.

*maandbedrag obv 36 maanden, 30.000 km per jaar inclusief 3 jaar gratis onderhoud contract en exclusief BTW. Normaal tarief is €72,75 per maand.

MAAK EEN PROEFRIT

Meer weten over deze actie?


Wilt u meer informatie over deze actie, neem dan contact met ons op
voor uw persoonlijke mogelijkheden.

Mail ons Bel ons


Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen bij aanschaf nieuwe Renault Master bij Nijwa Groep. De actie loopt tot en met 1 juli 2019: de orderbevestiging dient in de actieperiode getekend te zijn. Onder onderhoud wordt verstaan de door de fabrikant voorgeschreven werkzaamheden zoals inspectie, verversen van olie en vloeistoffen, vervangen van filters en doorsmeren. Overige werkzaamheden zoals het vervangen van slijtageonderdelen waaronder remmen, turbo’s, banden, opbouw en uitlaten zijn niet inbegrepen. Gratis APK betreft de eerste APK, wettelijk uitgevoerd na 3 jaar voor Renault Master met laadvermogen onder de 3,5 ton. Voor Renault Master met laadvermogen boven de 3,5 ton is het inclusief de eerste APK in het eerste jaar. Het onderhoud dient uitgevoerd te worden door en bij Nijwa Groep. De periode van 3 jaar gratis onderhoud gaat in op de afleveringsdatum en eindigt na 36 maanden of bij het bereiken van 150.000 km (wat het eerst van toepassing is). Het maximale jaarkilometrage bedraagt 75.000 km. De actie is klant-gebonden, niet overdraagbaar en vervalt bij verkoop of total loss. Deze actie is niet geldig i.c.m. met andere acties of actievoertuigen en is niet inwisselbaar voor geld. Uitbreiding van het contract in looptijd, kilometers en voorwaarden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.