Trainingen

Extra service van Nijwa Groep

Gratis Nijwa trucktraining bij elke nieuwe Volvo-truck

Elke nieuwe Volvo-truck is een wonder van techniek. Wij willen graag dat u het beste uit uw truck haalt en dat deze zo optimaal mogelijk presteert. Voor ons geldt: wij zijn pas tevreden als u het bent. Daarom krijgt u van ons bij uw nieuwe truck een geheel verzorgde Nijwa trucktraining. Deze uitgebreide instructie is bovendien goed voor 7 punten CODE 95!

Wat komt aan bod tijdens de gratis Nijwa trucktraining?

  • het wegwijs maken in uw nieuwe truck: waar zit wat en hoe werkt het
  • het bepalen van de optimale zitpositie
  • hoe kun je het beste omgaan met de I-Shift automatisch schakelende versnellingsbak, de motorrem en cruise control
  • hoe combineer je een hoge productiviteit met een laag brandstofverbruik
  • rijden op de weg: hoe werkt alles in de praktijk

Haal eruit, wat erin zit

Onze Nijwa trainers kennen de Volvo-truck door en door en zijn als geen ander in staat om hun kennis en kunde over te brengen.

De chauffeur leert zijn/haar nieuwe truck beter gebruiken, en dat biedt vele voordelen: minder kans op letsel en schade, minder stress en vermoeidheid, minder onderhoudsuren en –kosten én tot 10% besparing op brandstof en AdBlue!

Zo werkt het!

Nadat u een paar weken gereden hebt in uw nieuwe truck en het voertuig al een beetje hebt leren kennen, krijgt u van ons de uitgebreide gratis Nijwa trucktraining op uw eigen Nijwa-vestiging.

De training is erkend onderdeel van de verplichte nascholing Code 95 (7 uur praktijk) en kan dus worden bijgeschreven bij de 35 uur die de beroepschauffeur voor 2021 verplicht moet volgen.

Vraag uw accountmanager naar de beschikbaarheid en actievoorwaarden.

Vind uw vestiging

Nijwa Groep is uw full-service Volvo Trucks-dealer in Noord en Oost-Nederland. Wij bieden u one-stop-shopping: één aanspreekpunt voor al uw service- en onderhoudsvragen.

In onze zeven vestigingen in Groningen, Drenthe en Overijssel zorgen onze truckspecialisten dat u mobiel blijft. Een uitstekend uitgeruste werkplaats en een goed opgeleid, flexibel ingesteld team staan daarvoor garant.

Nijwa Groep en Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de meest toonaangevende truckproducenten ter wereld. Met de drie kernwaarden en een compleet programma trucks, van distributie tot internationaal vervoer en van bouw- tot zwaar transport, wordt gestalte gegeven aan: kwaliteit, veiligheid en respect voor het milieu.

Nijwa Groep biedt u een compleet aanbod met de Volvo FH, Volvo FMX, Volvo FM, Volvo FL en Volvo FE. Zo koopt u altijd een truck die past bij uw transportbehoefte.