Onderhoud en reparatie

Nijwa Groep biedt partnership gedurende de levensduur van uw bestelwagen, truck of trailer. Wij zorgen voor preventief onderhoud en staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Wij bieden zorg op maat. Alleen dan krijgt partnership de invulling die wij het willen geven.

Truck & Trailer Service

In de uitstekend geoutilleerde werkplaatsen van Nijwa Groep in Groningen, Veendam, Veenoord, Beilen, Zwolle, Rijssen en Hengelo kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan bestelwagens, vrachtwagens en getrokken materieel. Onze monteurs werken er met de modernste technieken om uw materieel in optimale conditie te houden.

Truck en Trailerservice
 • zware en lichte bedrijfswagens
 • laadkleppen, koelmotoren, hydrauliek, kranen, brandstofopleggers
 • bandenservice
 • uitlijnen
 • schadeherstel en spuiterij
Maak een onderhoudsafspraak


APK-keuringen

Uiteraard bieden wij u APK-keuringen voor zowel trucks, bedrijfswagens als getrokken materieel aan. Dit geldt ook voor laadklepkeuringen. De Nijwa-vestigingen in Groningen, Veendam, Veenoord, Beilen, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn voorzien van een eigen APK-straat voor trucks en trailers. Vanzelfsprekend kunt u de keuring combineren met een onderhoudsbeurt. Daarnaast kunt u bij iedere Nijwa-vestiging terecht voor de jaarlijkse laadklepkeuring.

Keuring


Nijwa Servicecontracten

De snelste en kortste weg naar optimaal presterend materieel is een Nijwa servicecontract. In nauwe samenwerking met u stellen wij een passend onderhoudsschema van de truck of bedrijfswagen op. Wij houden daarbij rekening met uw specifieke bedrijfsomstandigheden, het aantal af te leggen kilometers en uw verdere wensen. Variabele kosten worden daarmee vaste kosten. Wij nemen u de zorgen voor onderhoud en reparaties uit handen zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Bovendien heeft u geen variabele kosten meer, maar een vaste prijs per kilometer.

Lees meer over de Nijwa Servicecontracten  


Originele onderdelen

De duurzaamheid en kwaliteit van originele onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van uw truck of bedrijfswagen. Nijwa Groep biedt u dan ook een compleet assortiment onderdelen en accessoires met een lange levensduur, perfecte pasvorm en vergaande internationale garantie. Met alle voordelen van dien:

 • altijd de laatste stand van techniek
 • een optimale prijs-kwaliteitverhouding
 • een lager brandstofverbruik (filters en uitlaatdempers)
 • minder slijtage
 • uitval van uw bestelwagen of truck tot het minimum beperkt
Originele onderdelen

Cargo Floor Servicepartner

Onderhoud Cargo Floor opleggers

U vervoert los gestorte goederen en u heeft een Cargo Floor schuifvloersysteem? Dan kunt u bij Nijwa Groep terecht voor onderhoud en service. Wij hebben de expertise en de ervaring voor dit multifunctionele werkend los- en laadsysteem in huis. De service wordt gecoördineerd vanuit de Nijwa vestiging Groningen.

Onze Cargo Floor experts zijn getraind in dit specialistische onderhoud, dat bestaat uit regulier onderhoud en vervanging van slijtagedelen, tot en met het vervangen van de complete vloer of een gedeelte daarvan. Het is ook mogelijk om, halverwege de levensduur, de vloer te draaien. Andere revisiewerkzaamheden zijn de vervanging van (kunststof) platen of het inzetten van nieuwe pezen en eindkappen. Uiteraard hebben we een ruime voorraad onderdelen.

24/7 ondersteuning

Voor storingen onderweg hebben we onze mobiele service. We streven ernaar de stilstand tot een minimum te beperken.

Meer informatie?


Welgro Servicepartner

Onderhoud Welgro bulkopleggers

Nijwa Groep is officieel servicepartner voor Welgro, dat al tientallen jaren bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige vulstoffen fabriceert. Nijwa Zwolle en Nijwa Rijssen onderhouden de gehele bulkopleggers, van lossysteem tot onderstel en van bedieningskleppen tot looprekken.

Als ervaren onderhoudswerkplaats voor bulkopleggers heeft Nijwa de kennis en ervaring in huis om klanten van Welgro zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast beschikken wij over originele Welgro onderdelen om uw materieel weer in conditie te krijgen. Wij staan voor u klaar bij pech of groot onderhoud.

Meer informatie?


Onderhoud tankwagens en tankopleggers

Nijwa Hengelo is dé specialist in onderhoud en reparatie van alle merken tankwagens en tankcontainers en (koel)trailers. Van chassis tot hydrauliek, lossystemen en bedieningskleppen. In ons ruim opgezette magazijn hebben wij zeer veel onderdelen op voorraad. Als officieel APK-keurstation werken we volgens de strengste veiligheidseisen en kunnen we de verplichte keuringen combineren met onze overige werkplaatsservices. Zo bent u snel weer op weg!

 • Tankonderhoud en certificering
 • APK- en laadklepkeuringen
 • Ook bij spoed

Meer informatie?

Neem contact op

Onderhoud tankwagens en tankopleggers


Onderhoud brandstofopleggers

Naast reparatie en onderhoud aan trekkende voertuigen en getrokken materieel, neemt Nijwa u ook de zorg voor de brandstoftankopbouw uit handen. Ongeacht het merk! Voor werkzaamheden onderweg is er zelfs compleet ingerichte servicewagen.

Onderhoud Brandstofopleggers

Eén aanspreekpunt: one-stop-shopping

 • Goed bereikbare locatie en nabij het brandstofdepot Zwolle
 • Professionele organisatie en vakbekwame technici
 • Servicewagen voor werkzaamheden onderweg of op locatie

Meer informatie?

Neem contact op of bel direct met de specialist:

Neem contact op    Tel: 038 42 25 222


Ruime openingstijden

Optimale mobiliteit beperkt zich niet tot kantooruren. Onze werkplaatsen zijn daarom ’s avonds langer open, en ook op zaterdagochtend kunt u bij ons terecht. Voor noodgevallen is onze servicedienst 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

Neem contact met mij op Ik wil meer informatie


Terug naar het dienstenoverzicht