Nijwa Rent

Nijwa Rent is dé oplossing voor de wisselende capaciteitsbehoefte van transportondernemers en eigen vervoerders. U wilt een trekker, bakwagen of koelwagen huren voor een dag, of heeft u deze een langere periode nodig? Nijwa Rent biedt u maximale flexibiliteit!

U vangt transportpieken of nieuwe opdrachten eenvoudig op dankzij onze omvangrijke en veelzijdige verhuurvloot.

Deze bestaat uit de merken Volvo en Renault. Van de Renault Master bestelbus tot Volvo FH- of Renault T-trekkers voor de lange afstand en alles daartussenin, zoals bakwagens voor distributie of specifiek voor internationaal transport.

De breedte van onze verhuurvloot maakt het mogelijk om alle pieken in uw transport op te vangen. En dat voor zowel voor de korte als de lange termijn.

Getrokken materieel

Ook voor verhuur van getrokken materieel is Nijwa Rent uw aanspreekpunt. Wij bieden een omvangrijke vloot koelopleggers, gesloten trailers en huiftrailers met of zonder laadklep.

De coördinatie van Nijwa Rent vindt plaats vanuit de vestiging Hengelo Overijssel. Voertuigen kunnen opgehaald en afgeleverd worden op alle vestigingen van Nijwa.

€ 139,- per dag
(Incl. 300 km vrij. Extra € 0,12/km)
Volvo
FH
Globetrotter
6
4X2
500
I-Shift
Meer informatie

Is een bestelauto te klein en wilt u groter vervoer? Bij Nijwa Rent huurt u ook materieel voor kleinschaligere distributie. Onze vloot bestaat uit Volvo trekkers en bakwagens.

€ 149,- per dag
(incl. 200 km. per dag vrij. Extra € 0,14 p/km)
Volvo
FL
4X2
6
210
645x247x232 cm (LxBxH)
35 m3
Meer informatie

Nijwa koel/vries-opleggers voldoen aan de standaard voor geconditioneerd vervoer. Onze vloot bestaat uit Schmitz en Krone koelopleggers voor transport van zuivelproducten, groenten, fruit of bloemen. Alle koelopleggers zijn 3-assig en voorzien van Themo King SLX E300 koelinstallaties.