Diensten | U als ondernemer staat altijd centraal

Onderhoud en Reparatie


In de uitstekend geoutilleerde werkplaatsen van Nijwa Groep kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan bestelwagens, vrachtwagens en getrokken materieel. Onze monteurs werken er met de modernste technieken om uw materieel in optimale conditie te houden.

"Financiering moet geen last zijn, maar je bedrijf helpen!"


“Als verkoper adviseer ik mijn klanten ook over de verschillende soorten financieringen. Uiteraard kun je daarvoor naar de bank, maar het is zeker de moeite waard om ook te kijken naar de mogelijkheden die Nijwa biedt.”

"Wilt u weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn? Mijn collega’s en ik informeren u hier graag over!”

Harry van Dam
Vertegenwoordiger Volvo Trucks
NIJWA Veendam

Financiering en Verzekering  

Advies op maat  

Harry van Dam

Nijwa Servicecontracten Uw truck in goede handen

Wij bieden twee servicecontracten die wij afstemmen op uw wensen.

scroll naar links en rechts om de inhoud van de tabel te kunnen bekijken

  Nijwa Blue Nijwa Gold
Preventief onderhoud
Onderhoudsschema
APK-keuring
IJking tachograaf
Alle truckreparaties  
Real-time verbinding met de werkplaats  
Diagnose op afstand  
Volvo Action Service On Call  
Haal- en brengservice optie optie
Vervangend vervoer optie optie
Opbouw, laadklep, accessoires en/of bandenservice optie optie

Ontdek uw voordeel  

Onderhoud kunt u met een gerust hart aan Nijwa overlaten! Met onze servicecontracten heeft u de zekerheid van een goed onderhouden, optimaal presterende truck tegen een vast maandbedrag. Dat is goed voor uw trucks én goed voor uw bedrijf.

“Kan ik of één van mijn collega’s u helpen?”

Bob Withag
Servicecoördinator
NIJWA Rijssen
Bob Withag
Neem contact met ons op  
Advies & Rendement

Advies & Rendement

Nijwa Groep zorgt dat de exploitatie van uw wagenpark inzichtelijk is. Wij kijken op voertuigniveau hoe uw wagenpark presteert. Door te monitoren kunnen wij gericht advies geven. Niet alleen uw wagenpark, we kijken ook naar de rijstijl van de chauffeur. Soms kunnen enkele adviezen al tot een enorme besparing leiden.

Wagenparkbeheer

Nijwa Groep biedt volwaardig wagenparkbeheer. De intensieve begeleiding van onze experts en alle services die Nijwa Groep biedt, streven naar een zo groot mogelijke efficiëntie. Het verhogen van uw rendement is onze doelstelling.

Financiering & Verzekering

Financiering & Verzekering

Nijwa Groep geeft u deskundig advies, ook op het gebied van financiering en verzekeringen. Financiering gaat juist niet over geld. Het gaat over de voor u optimale bedrijfssituatie. U kunt kiezen uit verschillende financierings- of leasevormen, gelet op uw financieringsbehoefte.

Truck- & Trailerservice

Onze truck- en trailerservice is zodanig ingericht dat we voortdurend kunnen letten op besparingsmogelijkheden. Het omvat onder meer het uitlijnen van complete combinaties, systemen voor het meten van de bandenspanning en het juist afstellen van spoilers.

Nijwa Rent

Nijwa Rent

Nijwa Rent is de oplossing voor capaciteitsbehoefte van transportondernemers en eigen vervoerders. Nijwa Rent betekent maximale flexibiliteit. Een tijdelijke capaciteitsvraag of nieuw werk kunt u makkelijk opvangen, dankzij onze omvangrijke verhuurvloot.

Keuringen

Wij bieden u Apk-keuringen voor zowel trekkend als getrokken materieel, maar ook laadklepkeuringen en de jaarlijkse autolaadkraankeuring. De Nijwa-vestigingen zijn voorzien van een eigen APK-straat voor trucks en trailers.

Cursus Code 95

Cursus Code 95

Nijwa Groep en Volvo Trucks Nederland hebben een instructie- en rijtrainingsprogramma ontwikkeld om te zorgen dat uw chauffeur optimaal gebruik maakt van de truck en het brandstofverbruik verlaagt.

Schadeherstel & Spuiterij

Schadeherstel & Spuiterij

Nijwa Groep beschikt over eigen schadeherstelwerkplaatsen in Beilen en Rijssen. Wij nemen u graag alle zorg voor schadeherstel volledig uit handen. Schade oplopen is immers al vervelend genoeg.

Welgro Servicepartner

Nijwa Groep is officieel servicepartner voor Welgro, dat al tientallen jaren bulkwagens fabriceert. Nijwa Zwolle onderhoudt de gehele bulkopleggers, van lossysteem tot onderstel en van bedieningskleppen tot looprekken.

Brandstofmanagement

De kosten van brandstof vormen bijna 25% van de kilometerkostprijs. Het terugdringen van het brandstofverbruik is één van de terreinen waar winst te behalen is. Nijwa Brandstofmanagement zorgt ervoor dat de exploitatie van uw wagenpark inzichtelijk wordt.

Onderhoud brandstofopleggers

Naast reparatie en onderhoud aan trekkende voertuigen en getrokken materieel, neemt Nijwa u ook de zorg voor de brandstoftankopbouw uit handen. Ongeacht het merk! Voor werkzaamheden onderweg is er zelfs compleet ingerichte servicewagen.

Uitlijnen

Het correct uitlijnen van voertuigcombinaties leidt direct tot een grote reductie op de exploitatiekosten. Uit onderzoek blijkt dat veel combinaties niet juist zijn uitgelijnd met een oplopend brandstofverbruik tot gevolg.

Bandenservice

Nijwa Groep kunnen voortdurend letten op besparingsmogelijkheden. Deze besparingsmogelijkheid omvat onder meer het meten van de bandenspanning. Een goede keuze die aansluit bij de inzet van uw transportmiddelen, voorkomt onnodig brandstofverbruik.

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Een Nijwa onderhouds- en reparatiecontract bestaat uit unieke componenten. In nauwe samenwerking met u stellen wij het onderhoudsschema van de truck op. Nijwa houdt rekening met uw specifieke bedrijfsomstandigheden.

Opbouw & Aanpassingen

Wij adviseren u graag over de opbouwmogelijkheden van uw nieuwe truck, of aanpassingen van de asconfiguratie. We brengen uw inzet samen met u in kaart en bepalen met u de juiste configuratie. Met de juiste opbouw helpen we u de juiste beladingsgraad te realiseren. 

Onderhoud tankwagens en tankopleggers

Nijwa Hengelo is dé specialist in onderhoud en reparatie van alle merken tankwagens en tankcontainers en (koel)trailers. Van chassis tot hydrauliek, lossystemen en bedieningskleppen.

Originele onderdelen

De duurzaamheid en kwaliteit van originele onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van uw truck. Nijwa Groep biedt u een compleet assortiment onderdelen en accessoires met een lange levensduur, perfecte pasvorm en vergaande internationale garantie.

OBU Servicepartner

OBU Servicepartner

Nijwa Groep is uw vertrouwde adres voor de inbouw van On-Board Units (OBU's) voor automatische registratie en facturatie van de tolheffing in Duitsland en België.