« De beste bus voor uw klus

Toiletmaster

De beste bus voor
de klus van...

Toilet Service Twente BV, Hengelo


Renault automaster

De klus

Het transport van mobiel sanitair

De bus

Renault Master chassis-cabine

Laag chassis • open laadbak • Heavy Duty Twin-turbo motor • 165 pk Euro 6 • 380 Nm koppel • trekhaakgewicht 3500 kg • Airconditioning • Cruise control

“Renault Master is betrouwbaar en betaalbaar”


Toilet Service Twente BV levert mobiele douches, toiletcabines en aanverwante artikelen op bouwlocaties, evenementen, festivals en feesten. Sanitaire oplossingen die een betrouwbaar wagenpark vereisen, want Toilet Service Twente heeft snelle service hoog in het vaandel staan. De zes bedrijfswagens van het bedrijf rijden elk gemiddeld bijna 70.000 km per jaar om het mobiele sanitair te plaatsen, op te halen en tussendoor schoon te maken.

Vermogen en trekhaakgewicht

De drie Renault Masters van Toilet Service Twente BV zijn chassis-cabines met een laag chassis waarop een open, lichte laadbak is gebouwd. Hierop passen een spoeltank met pomp en vier toiletunits. Deze worden met behulp van rijplaten en een steekwagen of kleine heftruck geladen en gelost. De Renault Masters hebben een maximaal toelaatbaar gewicht van 3,5 ton (technisch 4,5 ton) en een trekhaakgewicht van 3,5 ton. “Voor ons werk is vooral vermogen en trekhaakgewicht erg belangrijk”, vertelt Johnny van Rijn, directeur-eigenaar van Toilet Service Twente. “Voor grotere opdrachten rijden we met open aanhangers van acht meter lang. Niet zozeer het gewicht als wel de luchtweerstand vraagt dan het nodige van onze wagens.” Vanwege dit pakket aan eisen zijn de Masters uitgerust met een krachtige 165 pk Euro 6-motor en achteraandrijving op dubbellucht.

Prijs-kwaliteitverhouding

“De Renault Master heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding: betrouwbaar en betaalbaar”, vindt Van Rijn. “Belangrijk, want dat is precies wat wij onze klanten ook willen bieden. Daarbij worden we goed geholpen door Nijwa in Hengelo, waar de Masters vandaan komen en in onderhoud zijn. De werkplaats is erg flexibel; als er eens iets is dan worden we direct geholpen. Wij doen er alles aan om onze klanten kwaliteit en snelle service te bieden en dat doet Nijwa ook!”Wilt u ook de beste bus voor uw klus?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde nijwa-vestiging!

Bekijk ook deze masters

Voor elke klus hebben wij de beste bus

Maak kennis met Nijwa

Gegarandeerde kwaliteit

Nijwa is al 50 jaar bedrijfswagenspecialist. Onze specialisten adviseren u graag over de beste uitvoering, opbouw en inrichting voor uw specifieke werkzaamheden.

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Waar vindt u ons?

Nijwa Groep is uw betrouwbare partner in Noord en Oost-Nederland.

Met 7 vestigingen kunnen we u optimaal bedienen