« De beste bus voor uw klus

Modemaster

De beste bus voor
de klus van...

Très Chic Bridal and Evening Wear


Renault Pakketmaster

De klus

Distribueren en presenteren van bruidsmode

De bus

Renault Master chassis cabine

Twin Turbo 165 pk (Euro 6 Heavy Duty) • Verlaagd chassis • Dubbele achteras • Afzinkbare laadbak • 1.000 kg laadvolume • Oprijklep met uitslaande toegangsdeuren • Extra brede buitenspiegels • LED-verlichting in de laadruimte • Plafondrails voor kledinghangers • Laagpolige vloerbedekking

“Een multifunctioneel voertuig met een fantastisch laadvermogen.”


De bruidskleding van Très Chic Bridal and Evening Wear vindt haar weg naar de klant via meer dan 300 bruidsmodezaken in heel Europa. De jurken worden bij Très Chic in Hengevelde (Overijssel) ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier in China. De logistiek voor leveringen, bruidsshows en evenementen in onze buurlanden verzorgt het bedrijf zelf, met behulp van de Bridal Express: een transportmiddel annex showroom, gebouwd op een Renault Master chassis cabine.

Snel in- en uitladen

Jan Brinkman, verkoopleider Très Chic: “Deze Renault Master is een multifunctioneel voertuig met een fantastisch laadvermogen. De Bridal Express kan worden gebruikt om kleding te vervoeren en snel in- en uit te laden, maar kan ook worden ingezet als mobiele showroom bij bruids- of inkoopbeurzen. In samenspraak met Nijwa is de laadbak voorzien van een unieke achterklep, die oprijklep en uitslaande deuren combineert in één lichte constructie. De laadruimte is voorzien van LED-verlichting, tapijt en ophangrails met plaats voor 500 jurken.”

Gericht op efficiëntie

Zowel inrichting als technische specificaties zijn gericht op efficiëntie, met omzetverhoging als doel. “Deze wagen is een promotie- en transportmiddel in één. Rolwagens kunnen met laadstangen vastgezet worden, wat sneller werkt dan met sjorbanden. Voor een gemakkelijke instap en het bereiken van een maximale laadhoogte is de afzinkbare laadbak op een verlaagd chassis gezet. Dat de wielen daardoor relatief klein zijn, is geen probleem; het motorvermogen van de Twin Turbo 165pk-motor is ruim voldoende om vlot van A naar B te komen, zelfs in Oostenrijk en Zwitserland.”

www.treschic.nl »

« terugWilt u ook de beste bus voor uw klus?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde nijwa-vestiging!

Maak kennis met Nijwa

Gegarandeerde kwaliteit

Nijwa is al 50 jaar bedrijfswagenspecialist. Onze specialisten adviseren u graag over de beste uitvoering, opbouw en inrichting voor uw specifieke werkzaamheden.

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Waar vindt u ons?

Nijwa Groep is uw betrouwbare partner in Noord en Oost-Nederland.

Met 7 vestigingen kunnen we u optimaal bedienen