« De beste bus voor uw klus

Glasmaster

De beste bus voor
de klus van...

Twentse Glasgroep, Enter


Renault Glasmaster

De klus

Transport van glas en ramen

De bus

Renault Master met glasresteel en aluminium imperiaal

125 pk Euro 6-motor • Af fabriek luchtvering met niveauregeling • Ingericht met mobiele werkplaats • Schuifdeuren • Trekhaak • Airconditioning • Navigatie

“Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding en het motorvermogen is het gewoon een fijne auto.”


De Twentse Glasgroep uit Enter heeft haar wagenpark uitgebreid met een Renault Master 125.35 FG L2H2 C. De aanwinst is het nieuwere model van de Master die de Twentse Glasgroep reeds heeft rijden. Eigenaar Han Grote Gansey: "Het overgrote deel van onze twaalf  bedrijfswagens is Renault, ik heb goede ervaringen met de Master.”

Probleemloos

“Met een glasresteel aan één kant is af fabriek luchtvering met niveauregeling erg praktisch, daarmee kunnen we voorkomen dat de wagen scheef hangt als hij beladen is. Naast de goede prijskwaliteitverhouding en het motorvermogen is het gewoon een fijne auto. Onze vorige Renault Master van Nijwa rijdt sinds 2012 zo'n 40.000 km per jaar, en zeer probleemloos."

Verstand van zaken

Ook de werkplaatsservice is voor Han Grote Gansey een reden om terug te komen bij Nijwa. "Ze hebben verstand van zaken en nemen de klant serieus. Het is gewoon gemakkelijk afspraken maken met ze." De bus is door Lansing Unitra voorzien van een lichtgewicht glasresteel en binnenbetimmering afgestemd op glastransport en -montage. De Twentse Glasgroep B.V. uit Enter biedt een breed producten- en dienstenpakket op het gebied van glas, van enkel ruitje tot groot renovatie- of nieuwbouwproject voor particulieren, bedrijven en instellingen.

www.twentseglasgroep.nl »

« terugWilt u ook de beste bus voor uw klus?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde nijwa-vestiging!

Maak kennis met Nijwa

Gegarandeerde kwaliteit

Nijwa is al 50 jaar bedrijfswagenspecialist. Onze specialisten adviseren u graag over de beste uitvoering, opbouw en inrichting voor uw specifieke werkzaamheden.

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Waar vindt u ons?

Nijwa Groep is uw betrouwbare partner in Noord en Oost-Nederland.

Met 7 vestigingen kunnen we u optimaal bedienen