« De beste bus voor uw klus

Energiemaster

De beste bus voor
de klus van...

GEAS Energiewacht, Enschede


Renault automaster

De klus

Installatie- en onderhoudswerkzaamheden

De bus

Renault Master gesloten bestelbus

L2H2 • Inrichting met ladenkasten • voorwielaandrijving • Dubbele vloer • Imperiaal • Ladder op achterdeur • Heavy Duty Twin-turbo motor • 130 pk Euro 6 • Dakventilator • Parkeersensoren • omvormer 12 V naar 230 V • Airconditioning • Cruise control

“Nijwa levert de Renault Master compleet ingericht.”


Geas Energiewacht is de Energie Service Specialist in de regio Twente en de Achterhoek. Ruim 130 adviseurs en servicemedewerkers zijn dagelijks onderweg om 145.000 particuliere en zakelijke klanten te voorzien van verwarming, warm water en energie. Geas Energiewacht kiest al ruim 20 jaar voor Renault en heeft momenteel 25 speciaal ingerichte Renault Masters voor servicedoeleinden.

Maatwerk inrichting

De Renault Masters van Geas Energiewacht zijn zo ingericht dat er altijd voldoende voorraadonderdelen mee zijn en de monteurs nooit hoeven mis te grijpen bij hun werkzaamheden op locatie. De voorwielaandrijving biedt ruimte voor een lage, dubbele vloer waarin leidingen kunnen worden meegenomen. De inrichting van de bus bestaat uit hoge, op maat gemaakte ladekasten die tegen de wand zijn gemonteerd. Hierin worden onderdelen, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmaterialen opgeborgen. De laden worden naar buiten toe opengetrokken zodat de monteur niet telkens de bus in hoeft. Bovendien blijft er hierdoor veel laadvolume beschikbaar voor groot materiaal zoals cv-ketels en boilers.

Comfortabel en wendbaar

“De Renault Master is een comfortabele bus, van alle gemakken voorzien. Alle opties zijn aanwezig, zoals een carkit, verstelbare stoelen en airco,” aldus Raymond Westendorp. Als montage-, revisie- en onderhoudsmonteur bij Geas Energiewacht maakt hij dagelijks vele kilometers in zijn servicebus. Afhankelijk van de werkplanning bezoekt hij maximaal tien adressen per dag. “De L2H2 biedt veel laadruimte, maar dankzij de goede stuurbekrachtiging en de parkeersensoren kan ik bij elke klant komen, ook in krappe straatjes.”

Ontzorging en beschikbaarheid

De jarenlange relatie tussen Geas Energiewacht en Nijwa Groep is gebaseerd op ontzorging en beschikbaarheid. De Renault Masters worden door Nijwa Groep compleet met betimmering en belettering afgeleverd. Voor optimale mobiliteit heeft Geas een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten. Zoals bij de meeste servicebussen het geval is, is vervangend vervoer geen optie – reden om het onderhoud ’s avonds en op zaterdag uit te voeren bij Nijwa, dat zeer ruime openingstijden kent. De werkplaatsen hebben alle onderdelen op voorraad en biedt tevens een bandenservice, wat de onderhoudstijd tot een minimum beperkt.Wilt u ook de beste bus voor uw klus?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde nijwa-vestiging!

Bekijk ook deze masters

Voor elke klus hebben wij de beste bus

Maak kennis met Nijwa

Gegarandeerde kwaliteit

Nijwa is al 50 jaar bedrijfswagenspecialist. Onze specialisten adviseren u graag over de beste uitvoering, opbouw en inrichting voor uw specifieke werkzaamheden.

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Waar vindt u ons?

Nijwa Groep is uw betrouwbare partner in Noord en Oost-Nederland.

Met 7 vestigingen kunnen we u optimaal bedienen