« De beste bus voor uw klus

Coolmaster

De beste bus voor
de klus van...

FishPartners, Enschede


Renault Coolmaster

De klus

Distribueren koelverse visproducten

De bus

Renault Master gesloten bestel
met koel- en vriesinterieur

Aerodynamische Aerofin koelinstallatie • Naadloze, lekvrije polyesterbekleding • 165 pk • L4H2 • 270 graden scharnierende achterdeuren • Navigatie • Airconditioning

“Onze chauffeur wil nooit meer een andere bus!”


FishPartners biedt een volledig assortiment visproducten voor de vakhandel: dagverse vis, gerookte vis, visproducten en een breed diepvriesassortiment. De logistiek vanuit de eigen productiefaciliteit in Enschede heeft FishPartners in eigen hand. Er wordt voornamelijk op Duitsland gereden.

De bus waar FishPartners sinds de zomer van 2016 mee rijdt is een ruime L4H2-uitvoering met achteraandrijving en dubbellucht-montage. Dit resulteert in een hoog technisch laadvermogen van 4,5 ton. De bus is uitgerust met een krachtige 165 pk Twin Turbo-motor. “De aslast is hoger dan noodzakelijk, we mogen immers maar tot 3,5 ton laden”, legt locatiemanager Patrick Velthof uit. “Deze configuratie heeft een mooie uitstraling en biedt ook veiligheid voor onze chauffeurs, zeker in heuvelachtige gebieden in Duitsland.”

Ideaal voor laden en lossen

Over de koelinstallatie en het interieur is goed nagedacht. De laadruimte is volledig geïsoleerd en naadloos bekleed met polyester. Hierdoor kan de bus lekvrij worden schoongespoten. De 270° openslaande achterdeuren vergemakkelijken dit karwei. “Ook voor het overzicht tijdens laden en lossen zijn die deuren ideaal”, vindt Velthof. “Ze bieden ongehinderd zicht op de omgeving naast de bus en kunnen niet open- of dichtwaaien, wat gevaarlijke situaties voorkomt.”

Nijwa is snel en efficiënt

De locatiemanager is zeer te spreken over de servicegraad bij de dealer. “Nijwa komt afspraken na en verhelpt problemen snel en efficiënt, een absolute voorwaarde bij het transport van versproducten. Er wordt ook goed meegedacht en onze wensen zijn zeer serieus genomen. Zo is de tussenwand naar achteren geplaatst om onze chauffeur, die bijna 2 meter lang is, meer beenruimte te geven. Hij wil nooit meer een andere bus!”

www.fishpartners.nl »

« terugWilt u ook de beste bus voor uw klus?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde nijwa-vestiging!

Maak kennis met Nijwa

Gegarandeerde kwaliteit

Nijwa is al 50 jaar bedrijfswagenspecialist. Onze specialisten adviseren u graag over de beste uitvoering, opbouw en inrichting voor uw specifieke werkzaamheden.

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Waar vindt u ons?

Nijwa Groep is uw betrouwbare partner in Noord en Oost-Nederland.

Met 7 vestigingen kunnen we u optimaal bedienen