« De beste bus voor uw klus

Automaster

De beste bus voor
de klus van...

Tijhof Autotransportsystemen, Almelo


Renault automaster

De klus

Productie van autotransporters

De bus

Renault Master chassis-cabine

L4H1 RWD dubbellucht, 3,5 en 4,5 ton • L3H1 FWD, 3,5 ton • wielbasis 4332 mm • overhang achter 1006 mm • Heavy Duty Twin-turbo motor • 165 pk Euro 6 • 380 Nm koppel • laag eigen gewicht

“Renault Master levert het grootste laadvermogen.”


Tijhof Autotransportsystemen, specialist op het gebied van autotransportsystemen, bundelt 60 jaar ervaring in carrosseriebouw. Naar hun Renault Master autotransporter is veel vraag, wat alles te maken heeft met het lage eigen gewicht van de Renault Master chassis-cabine. In combinatie met de aluminium opbouw van Tijhof kan de voorwiel-aangedreven 3,5-tons uitvoering, geschikt voor een B-rijbewijs, personenauto’s tot 1400 kg laden. De 4,5-tons uitvoering met dubbellucht kan zelfs tot 2000 kg aan.

Laagste eigen gewicht in de markt

Frank Speelman, directeur van Tijhof Autotransportsystemen: “De Renault Master chassis-cabine heeft het laagste eigen gewicht van alle voertuigen in deze categorie. Wij gebruiken de L4 en L3 vanwege de grote wielbasis. De achteroverbouw wordt verlengd door middel van een hulpchassis, daarop komt de aluminium opbouw. Het basischassis blijft dus volledig intact. Tussen het hulpchassis en de opbouw worden twee uitschuifbare aluminium rijplaten gemonteerd.”

Maatwerk in opdracht

De autotransporter kan zo compleet uitgevoerd worden als de klant maar wil, met bijvoorbeeld zijskirts, fly-over, elektrische lier en extra verlichting. Naast het maatwerk dat Tijhof Autotransporters in opdracht levert, heeft het bedrijf ook standaard een aantal Renault Master autotransporters op voorraad. “Er is veel vraag naar, vanwege het laadvermogen en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding”, verduidelijkt Speelman.

Soepele samenwerking

De chassis-cabines worden geleverd door Nijwa Groep. “Dat is een soepele samenwerking met korte lijnen. Nijwa levert de voertuigen rechtstreeks bij ons af. Na de opbouw gaat de autotransporter terug voor de afleverbeurt. De werkplaats is daarbij erg flexibel om ons in de planning te passen. Na de laatste technische controle is de autotransporter klaar voor aflevering of de export; er rijden in heel Europa Renault Masters autotransporters van Nijwa en Tijhof.”Wilt u ook de beste bus voor uw klus?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde nijwa-vestiging!

Bekijk ook deze masters

Voor elke klus hebben wij de beste bus

Maak kennis met Nijwa

Gegarandeerde kwaliteit

Nijwa is al 50 jaar bedrijfswagenspecialist. Onze specialisten adviseren u graag over de beste uitvoering, opbouw en inrichting voor uw specifieke werkzaamheden.

Altijd in de buurt

Nijwa Groep is uw bedrijfswagenpartner voor Noord- en Oost-Nederland. Met 7 vestigingen is er altijd een Nijwa-vestiging bij u in de buurt: u hoeft nooit meer om te rijden!

Financiering op maat

Financiering is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag over welke financieringsvorm en verzekering bij u past. Bij financial lease rijdt u al een Renault Master voor € 15 per werkdag.

Binnen zonder afspraak

Onze vestigingen zijn tot in de late avonduren en op zaterdag geopend. U kunt bij ons terecht wanneer het beste in uw planning past.

24/7 noodhulpdienst

Onze 24/7 noodhulpdienst zorgt het u snel weer op weg kunt, waar u ook (stil)staat. In binnen- en buitenland: dankzij het Renault Trucks servicenetwerk is er altijd hulp in de buurt.

200 specialisten

We werken bij Nijwa met 200 specialisten aan optimale mobiliteit voor onze klanten.

Waar vindt u ons?

Nijwa Groep is uw betrouwbare partner in Noord en Oost-Nederland.

Met 7 vestigingen kunnen we u optimaal bedienen