De beste bus voor uw klus

Coolmaster: de beste bus voor uw klus voor nog geen € 21,-* per dag

Inclusief reparatie
en onderhoud


Ik wil een offerte aanvragen

Download factsheet Ik wil een proefrit
coolmaster bus coolmaster sticker

Direct leverbaar:
Nijwa maakt het mogelijk!

Nijwa Groep heeft voor u een uniek aanbod: de Renault Coolmaster voor € 33.700,- of voor nog geen € 21,-* per dag, inclusief reparatie en onderhoud. De Nijwa Renault Cool Master wordt compleet geleverd inclusief koeling en heeft een isolatiewaarde tot -20 graden Celsius. En: u kunt direct rijden!

Compleet geleverd

De Coolmaster wordt compleet geleverd met krachtige en zuinige 145pk-motor, automatische verlichting en ruitenwissers, cruise control, mistlampen, airconditioning, navigatie, radio inclusief bluetooth, usb-aansluiting en microfoon, 270° achterdeuren onder ruit, pollenfilter, vierseizoenenbanden en een Carrier Viento 300.

Voorbeeld producten

Onze extra's

De Renault Coolmaster is voorzien van structuurloze hygiënische wanden. De isolatiewaarde wordt gegarandeerd (tot -20 graden), omdat de isolatie- materialen fabrieksmatig zijn geproduceerd. Ook zijn er uitgebreide maatregelen genomen rondom de deuren tegen verlies van kou en ook zijn spanten en dak geïsoleerd. Door de hoge isolatiewaarde is minder koel- capaciteit nodig. Certificering voor het internationaal vervoer van bederfelijke goederen is mogelijk. Door de lichtere constructie is de bedrijfswagen voordeliger in gebruik en heeft een laadvermogen van ruim 950 kg.

Er is bovendien een uitgebreide set opties beschikbaar, zoals legborden, vleeshaken, versterkte vloer, stroken- gordijnen, etc.

"Boek bij mij of één van mijn collega's een proefrit

Peter Veltink
Vertegenwoordiger Renault Bedrijfswagens
Nijwa Rijssen & Hengelo


* Financial Lease via Renault Trucks Financial Services op basis van 60 maanden en 20.000 km per jaar. Inclusief reparatie/onderhoud, exclusief verzekering en wegenbelasting. Actie geldig tot en met 30 juni 2019. Prijs exclusief BTW. Vraag naar de voorwaarden.