Begin goed voorbereid aan het voorjaar


De lente komt eraan!

Het is weer langer licht en de temperaturen stijgen langzaam. Tijd om de winter vaarwel te zeggen en uw truck klaar te maken voor het voorjaar. En dat kan het beste bij de Volvo Trucks-dealer. Bekijk onze voorjaarsactie met aantrekkelijk geprijsde producten waarmee u klaar bent voor nieuwe opdrachten. U bent van harte welkom.

 

ONZE VOORJAARSACTIEVolvo Trucks handdoek

De Volvo Trucks Driver Life handdoek, gemaakt van 100% biologisch katoen. Afmetingen 70x140 cm.

€ 20,-Volvo Trucks hoofdlamp

U heeft uw handen vrij tijdens het harde werk met de duurzame Volvo Trucks Driver Life hoofdlamp. Deze heeft een ergonomische pasvorm, verstelbare lamp met een lichtstroom van 350 lumen. Nu inclusief Lithium batterijen.

€ 26,-Dashcam

Een dashcam is makkelijk in gebruik en eenvoudig te installeren in uw cabine. Hij maakt constante filmopnames in HD-kwaliteit, inclusief overschrijvingsfuncties, event- en parking mode opnames. U kunt hiermee gebeurtenissen terugkijken met een klik op de knop. Te bestellen met een geheugen van 16 Gb, 32 Gb of 64 Gb.

vanaf € 135,-Volvo Trucks tas

De Volvo Trucks Driver Life Bag, een waterdichte weekendtas met een inhoud van 40 liter. Nu inclusief een praktische schoenentas met het Volvo Iron Mark logo.

€ 50,-Roestvrijstalen wieldoppen

Bescherm uw velgen en wielmoeren met de stalen wieldoppen van Volvo. Kras- en corrosiebestendig en geschikt voor alle voertuigen met 22,5 inch stalen velgen.

€ 129,-Volvo Trucks stoelhoes.

Perfecte bescherming van uw zitting met de Volvo Trucks stoelhoes. Geschikt voor iedere Volvo-cabine.

€ 125,-

Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 maart 2017 tot en met 31 mei 2017. Onder voorbehoud van tekst- en/of drukfouten.