VB Trailerbouw - trailers en aanhangwagens voor elke transportvraagHet Nijwa Totaal Truck Concept biedt volledige oplossingen voor uw trekkend en getrokken materieel. Zusterbedrijf VB Trailerbouw verzorgt de volledige nieuwbouw, reparatie, onderhoud en schadeherstel van uw trailers en aanhangwagens.


Vogelzang

Bulthuis

Carnehl

Vogelzang en Bulthuis

Chassis en opbouw worden op maat in eigen huis ontwikkeld, geconstrueerd en gebouwd bij VB Trailerbouw, producent van de kwaliteitsmerken Vogelzang en Bulthuis. VB Trailerbouw is importeur van het Duitse Carnehl, een naam die staat voor kwaliteit in standaard-kiptrailers en Cargo Floor-trailers.

VB Trailerbouw is specialist in trailers op maat voor uw:


Profiteer van lage exploitatiekosten
& lange levensduur

De trailers en aanhangwagens van VB Trailerbouw staan garant voor een lange levensduur, lage exploitatiekosten en optimale bedrijfszekerheid. Onze productie vindt plaats in Bedum (Groningen), waar wij beschikken over een team van vakspecialisten die met kennis van zaken en oog voor detail uw trailer of aanhanger vervaardigen. VB Trailerbouw kan praktisch altijd voldoen aan uw specifieke wensen. Leg ons uw vraag voor en u zult zien: wij hebben voor elk type lading en elke transportvraag de passende oplossing.


Reparatie & onderhoud met Nijwa servicenetwerk

VB Trailerbouw maakt deel uit van het Nijwa servicenetwerk. Voor reparatie en onderhoud van uw maatwerktrailer kunt u daardoor ook terecht bij de Nijwa-vestiging waar u ook uw truck in onderhoud heeft. Door het onderhoud te combineren verzekert u zich van een maximale beschikbaarheid.


Naar VB Trailerbouw Neem contact met mij op

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com