• Renault Maxity

Renault Maxity

Ontworpen voor de distributiesector

De kenmerkende eigenschappen van de Renault Maxity, zoals een korte draaicirkel, een korte vooroverbouw en een compacte cabine zorgen ervoor dat u moeiteloos de hele stad door kunt rijden, zelfs in de smalste straten. Zo compact als de Maxity is, zo ruim zijn de mogelijkheden van deze lichte bedrijfswagen. De Renault Maxity bedrijfsauto is op alle vlakken een rendabele keuze!

Een zuinige motor en lichte versnellingsbak

Renault Maxity motor
De sterke Renault Trucks DTI 3-motor, leverbaar in 130 of 150 pk, is zuinig en licht. De gemiddelde onderhoudsinterval is teruggebracht tot 40.000 km. Versnellingsbak heeft 6 versnellingen voor meer vermogen in de eerste versnelling en een gunstiger verbruik dankzij het grote koppel bij laag toerental.

Wendbaar tot in de kleinste straatjes

De Maxity is bijzonder wendbaar en doet zijn werk tot in de kleinste straatjes. De compacte frontstuurcabine heeft een draaicirkel van slechts 4,80 m. Door de geringe achteroverbouw is de Maxity ook gemakkelijk achteruit te manoeuvreren.

Sterk en veelzijdig chassis

Renault Maxity chassis

Het robuuste chassis van de Renault Maxity heeft U-vormige, stalen langsliggers met versterkte achterwielophangingen en dubbellucht. Dit waarborgt maximale robuustheid, betrouwbaarheid en laadvermogen. De opbouwlengte varieert van 2651 tot 3961 mm, afhankelijk van de gekozen opbouw.

Carrosserie en pto

Het chassis is af fabriek voorzien van bevestigingsbeugels, elektrische voorzieningen en elektrische interfaces die de opbouw en installatie van carrosserie-uitrustingen vereenvoudigen. Er zijn pto’s voor het aandrijven van onder meer koelinstallatie, kraan, kiepbak en hoogwerker. De (enkele) cabine is kantelbaar voor een goede toegankelijkheid tot de motor. Waarmee de Maxity met recht sterk en veelzijdige bedrijfsauto genoemd mag worden.

Cabine en rijcomfort

Renault Maxity cabine

De chauffeur heeft gemakkelijk toegang tot de cabine dankzij een lage instap vanaf 413 mm en instaphandgreep. Stoel en stuurwiel zijn in meerdere richting verstelbaar zodat chauffeurs van elk postuur goed kunnen zitten. Ook als er gerouleerd wordt, want de Maxity biedt plaats aan drie tot zes personen (dubbele cabine). Onafhankelijke voorwielophanging zorgt voor meer comfort aan boord. Tot slot zijn er allerlei bergvakken in het interieur verwerkt zodat de inzittenden al hun spullen bij de hand hebben.

Maximale veiligheid en minimale dode hoek

Renault Maxity dodehoek

De Maxity biedt panoramisch zicht en goed zicht vóór de cabine. De zichthoek is maar liefst 192°, wat resulteert in een minimale dode hoek. Ook in voorwaartse richting is voorzien in veiligheid met schijfremmen rondom met een korte remweg van 43,7 m bij 100 km/u. Alle voertuigen zijn standaard uitgerust met de volgende rijhulpsystemen:

  • ESC Dynamische stabiliteitsregeling
  • ABS Antiblokkeersysteem
  • EBD Elektronische remkrachtverdeler
  • TCS Tractiecontrolesysteem
  • BAS Rembekrachtigingssysteem
  • HSA Hulp bij wegrijden op een helling

Lane Departure Warning is optioneel.

Ik wil een offerte aanvragen

Neem contact met mij op

Renault Maxity: De ideale bedrijfsauto voor distributie

MOTOREN
DXI 2.5

Vermogensklassen: 120/140/150 pk
Typegoedkeuring: Euro 5b+

VERSNELLINGSBAK
5 of 6 versnellingen, handgeschakeld

GVW
3,5 tot 4,5 T

GCW
4,3 tot 8 T

CABINE
Kantelbare enkele chassiscabine, dubbele cabine

WIELBASISVARIANTEN
2500 tot 3400 mm

De beste service voor uw lichte bedrijfswagen

Nijwa Groep is de perfecte partner voor u en uw Renault Maxity. Als Renault Trucks-dealer weten we wat u vraagt van een lichte bedrijfswagen zoals de Renault Master of van een zware Renault T. Wij begrijpen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

De Renault Maxity ontdekken?

Nijwa Groep heeft zeven vestigingen verspreid over Drenthe, Groningen en Overijssel. Als Renault-dealer voor zowel lichte als zware bedrijfswagens onderscheiden al onze zeven vestigingen zich door het aanbieden van ‘one stop shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau. Meer informatie? Ontdek de Renault Maxity bij uw Nijwa-vestiging bij u in de buurt.