• Renault Master chassis en platform cabine

Renault Master chassis en platform cabine

RENAULT MASTER CHASSIS EN PLATFORM CABINE
DISTRIBUTIE - EURO 6

Nijwa Groep is de perfecte partner voor uw bestelwagen. Wij weten wat er gevraagd wordt van uw bedrijfsauto en kennen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

Renault Master met uitrusting op maat

De Renault Master van Renault Trucks is met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, een laadvermogen tot maar liefst 2.495 kg een alleskunner. De motoren van 110 tot 170 pk en de specifieke uitrustingspakketten zorgen ervoor dat de Master inzetbaar is in diverse sectoren. Er is keuze uit een vijftal 'branchespecifieke pakketten' (bouw, pakket- en koeriersdienst, geconditioneerd transport, bodybuilder en personenvervoer) met een branchespecifieke uitrusting op maat en voorzieningen die de opbouw van de carrosserie vereenvoudigen. Het pakket voor de bouw biedt opties zoals een bodembescherming onder het chassis en een toerentalregeling voor uitrustingen aangesloten op de PTO zoals een kipper of kraan.

Bekijk de verschillende masters

Krachtige motor met bi-turbotechnologie

De Renault Master van Renault Trucks is uitgerust met een krachtig Euro 6-motor met vermogens van 110 tot 170 pk. Hij beschikt ook over de bi-turbotechnologie die een lagedrukturbo en een hogedrukturbo serieel of parallel laat werken om meer koppel te leveren bij lage toerentallen (380 Nm van 1.500 tot 3.000 t/min bij de 165 en 170 pk-uitvoeringen).

Heavy Duty & Light Duty

SCR-technologie

Als antwoord op de Euro 6 emissienorm maakt Renault Trucks gebruik van het SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction). Een technologie die Renault Trucks al sinds 2009 op alle zware bedrijfswagens gebruikt. Het SRC-systeem maakt gebruik van Adblue® en door deze injectie in de uitlaatgassen zorgt de katalysator ervoor dat de vervuilende uitstoot aanzienlijk wordt teruggedrongen. Het Adblue®-reservoir van de Renault Master heeft een inhoud van 22 liter en een actieradius tot 12.000 kilometer. Om verwarring bij het tanken te voorkomen, bevindt dit reservoir zich aan de andere kant dan die van de dieseltank.

Zuinig met brandstof

Om het brandstofverbruik en de CO2-emissies verder terug te dringen en de prestaties van de bedrijfswagen te verbeteren, is de Renault Master uitgerust met het Eco Mode-systeem, dat het motorkoppel reduceert om het brandstofverbruik te beperken, en het Stop&Start-systeem dat de motor automatisch afzet wanneer het voertuig stopt voor een verkeerslicht. Tot slot is de Renault Master uitgerust met het Driver Assist-systeem, dat het ideale schakelmoment aangeeft.

Hoog nuttig laadvermogen

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, en specifieke uitrustingspakketten is de Renault Master veelzijdig. Het Masterprogramma heeft een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro VI Heavy Duty), zodat ze ook geschikt zijn voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Ook levert Renault Trucks complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

Geschikt voor iedere opbouw

De Renault Master beschikt over onder andere een demontabele stootbalk en een tweede accu voor extra verbruikers. Door de verschillende wielbasisvarianten en mogelijkheden van een PTO is het chassis geschikt voor een brede range van opbouwvarianten en opbouwlengtes.

  • Uitgebreid aanbod aan opbouwlengten van 2434 tot 4926 mm, afhankelijk van het type opbouw
  • Modulaire chassis layout voor maximale kwaliteit en opbouwgemak
  • Demontabele stootbalk achterzijde voor een eenvoudigere opbouw T
  • Trekhaak geschikt voor het trekken van een middenas aanhangwagen tot 3,5t

Veilig

De Renault Master heeft tal van vernieuwende rijhulpsystemen gebouwd. Naast de asferische buitenspiegels, waardoor u maximaal zicht heeft, is in de zonneklep van de bijrijder een ‘wide view’ dodehoekspiegel gemonteerd. Dit maakt het mogelijk om in de stad en op kruispunten beter te anticiperen op gevaarlijke situaties. Andere preventieve voorzieningen zijn bochtverlichting en parkeersensoren. Het ESP is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik. Met Extended Grip houdt u de controle, ook op een rulle of gladde ondergrond. Hill-start Assist helpt bij het (weg)rijden op een helling, ook als u zwaarbeladen bent. Het Trailer Swing Control systeem voor de aanhanger detecteert en corrigeert slingeren van de aanhanger.

Comfortabele cabine

Optimaal zicht, ergonomische bediening en een verstelbare stoel en stuurwiel: de cabine van de Master is een volwaardige werkruimte. De verbeterde airco en geluiddemping maken uw ritten aangenaam en ontspannend. En met de draaibare schrijftafel en talrijke toegankelijke opbergruimten heeft u uw kantoor altijd bij u.

3 jaar gratis onderhoud

Ik wil een offerte aanvragen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Renault Master: Prestaties van een Pro

MOTOREN
DCI 2.3 EURO 6

Aandrijflijn:
voorwiel- of achterwielaandrijving

Vermogensklassen:
110 / 130 / 145 / 165 / 170 pk

VERSNELLINGSBAK
6 versnellingen, mechanisch of geautomatiseerd (Quickshift)

GVW
3,5 tot 4,5 T

GCW
6 tot 7,5 T

TYPES

  • Chassis-cabine / Platform-cabine
  • Cabine
  • Enkel / Dubbel

De beste service voor uw bedrijfswagen

Nijwa Groep is de perfecte partner in combinatie met de Renault Master. Als Renault Trucks-dealer weten we wat er gevraagd wordt van uw bedrijfsauto en kennen we de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

De Renault Master ontdekken?

Nijwa Groep bestaat uit zeven vestigingen verspreid over Drenthe, Groningen en Overijssel. Als Renault Lichte Bedrijfswagen-dealer onderscheiden al onze zeven vestigingen zich door het aanbieden van ‘one stop shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau. Meer informatie? Ontdek de Renault Master bij uw Nijwa-vestiging bij u in de buurt.