• Renault Master

Renault Master

Wat u ook doet, wij hebben voor u de beste vervoersoplossing!

Nijwa Groep is de perfecte partner voor uw bestelwagen. Wij weten wat er gevraagd wordt van uw bedrijfsauto en kennen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

Voor iedere klus de beste bus

Wij bieden u de Renault Master. Een bedrijfswagen die geschikt is voor iedere klus. Met meer dan 200 versies biedt de Renault bedrijfsauto u ongekend veel keuzemogelijkheden. De Renault Master van Renault Trucks is namelijk met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, een laadvolume tot 17 m3, een laadvermogen tot maar liefst 2.049 kg een alleskunner. De krachtig Euro 6-motoren van 110 tot 170 pk en de specifieke uitrustingspakketten zorgen ervoor dat de Master inzetbaar is in diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket- en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur.

Bekijk de verschillende masters

Voor u op maat

Om perfect in te spelen op uw behoeften van de klanten heeft Renault Trucks het afwerkings- en uitrustingsniveau van de Renault Master Euro 6 tot in de puntjes gepersonaliseerd. En heeft u keuze uit een vijftal 'branchespecifieke pakketten' (bouw, pakket- en koeriersdienst, geconditioneerd transport, bodybuilder en personenvervoer) met een branchespecifieke uitrusting op maat en voorzieningen die de opbouw van de carrosserie vereenvoudigen. Het pakket voor de bouw biedt opties zoals een bodembescherming onder het chassis en een toerentalregeling voor uitrustingen aangesloten op de PTO zoals een kipper of kraan. De variant voor pakket en koeriersdiensten omvat opties als deuren die 270 graden open kunnen draaien om het laden en lossen te vergemakkelijken. De specialisten van Nijwa Groep gaan een stap verder: zij zorgen ervoor dat uw Renault Master precies op maat is gemaakt voor uw specifieke inzet.

Krachtige Euro 6-motor

De Renault Master van Renault Trucks is uitgerust met een krachtig Euro 6-motor met vermogens van 110 tot 170 pk. Hij beschikt ook over de bi-turbotechnologie die een lagedrukturbo en een hogedrukturbo serieel of parallel laat werken om zo meer koppel te leveren bij lage toerentallen (380 Nm van 1.500 tot 3.000 t/min bij de 165 en 170 pk-uitvoeringen).

Veiligheid voorop

Renault Master Veiligheid

In de Renault Master zijn tal van vernieuwende rijhulpsystemen gebouwd. Naast de asferische buitenspiegels, waardoor u maximaal zicht heeft, is in de zonneklep van de bijrijder een ‘wide view’ dodehoekspiegel gemonteerd. Dit maakt het mogelijk om in de stad en op kruispunten beter zicht te hebben in gevaarlijke situaties. Andere preventieve voorzieningen zijn bochtverlichting en parkeersensoren.

ESP is uitgebreid met drie onmisbare functies voor dagelijks gebruik. Met Extended Grip houdt u de controle, ook op een rulle of gladde ondergrond. Hill-start Assist helpt bij het (weg)rijden op een helling, ook als u zwaarbeladen bent. Het Trailer Swing Control systeem voor de aanhanger detecteert en corrigeert slingeren van uw aanhanger.

Zuinig met brandstof

Om het brandstofverbruik en de CO2-emissies verder terug te dringen en de prestaties van de wagen te verbeteren, is de Renault Master uitgerust met het Eco Mode-systeem, dat het motorkoppel reduceert om het brandstofverbruik te beperken, en het Stop&Start-systeem dat de motor automatisch afzet wanneer het voertuig stopt voor een verkeerslicht. Tot slot is de Renault Master uitgerust met het Driver Assist-systeem, dat het ideale schakelmoment aangeeft.

Hoog nuttig laadvermogen

Renault Master Lading

Met zijn maximaal toegelaten massa van 2,8 tot 4,5 ton, en specifieke uitrustingspakketten is de Master veelzijdig en door de vele mogelijkheden inzetbaar in diverse sectoren zoals de bouw, het personenvervoer, pakket- en koeriersdiensten en geconditioneerd transport met geregelde temperatuur. Het Masterprogramma heeft een dubbele homologatie (Euro 6 Light Duty en Euro VI Heavy Duty), zodat ze ook geschikt zijn voor zware carrosserieopbouw zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Ook levert Renault Trucks complete carrosserieën af fabriek zoals een open- of gesloten laadbak of een kipper.

De Renault Master beschikt over een nuttig laadvermogen tot 2049 kg, een nuttige laadruimte tot 17 m3 en ruime deuropeningen aan de achter- en de zijkant voor ladingen van grote afmeting. De aanpassingen in opbouw en interieur van de nieuwe Renault Master zijn praktisch eindeloos. Het gamma omvat meer dan 200 versies en biedt ongekend veel keuzemogelijkheden, waaronder een nieuwe L4-versie gesloten bestel achterwielaandrijving met enkellucht, met in de breedte ruimte voor europallets.

Typen

Renault Master typen
  • Gesloten bestel, enkel of dubbele cabine
  • Distribox bakwagen
  • Chassis cabine met kiepbak, enkel of dubbel
  • Chassis cabine pick-up
  • Platformcabine
  • Chassis enkele cabine, enkel of dubbel
  • Combi (personenvervoer 6 tot 9 zitplaatsen)
  • Bus (personenvervoer 17 zitplaatsen)Een comfortabele werkruimte

Renault Master werkruimte

Optimaal zicht, ergonomische bediening en een verstelbare stoel en stuurwiel: de cabine van de Master is een volwaardige werkruimte. De verbeterde airco en geluiddemping maken uw ritten aangenaam en ontspannend. En met de draaibare schrijftafel en talrijke toegankelijke opbergruimten heeft u uw kantoor altijd bij u.

3 jaar gratis onderhoud

Ik wil een offerte aanvragen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Renault Master: Prestaties van een Pro

MOTOREN
DCI 2.3 EURO 6

Aandrijflijn:
voorwiel- of achterwielaandrijving

Vermogensklassen:
110 / 130 / 145 / 165 / 170 PK

VERSNELLINGSBAK
6 versnellingen, mechanisch of geautomatiseerd (Quickshift)

GVW
2,8 tot 4,5 T

GCW
5 tot 7,5 T

LAADVOLUME EN LAADVERMOGEN
8 tot 17 m3 (gesloten bestelwagen)
3 - 6 - 9 zitplaatsen (combi)

INWENDIGE HOOGTE VAN DE GESLOTEN BESTELWAGEN
1700 tot 2144 mm

WIELBASISVARIANTEN
3182 tot 4332 mm

De beste service voor uw bedrijfswagen

Nijwa Groep is de perfecte partner voor u en uw Renault Master. Als Renault Trucks-dealer weten we wat u vraagt van een lichte bedrijfswagen zoals de Renault Master of van een zware Renault T. Wij begrijpen de impact van ongeplande stilstand op uw bedrijfsresultaat. Vandaar onze ruime openingstijden, gedegen aftersales en 24/7 onderhoudsdienst. Bij Nijwa kunt u rekenen op de meest professionele service die u nodig heeft.

De Renault Master ontdekken?

Nijwa Groep heeft zeven vestigingen verspreid over Drenthe, Groningen en Overijssel. Als Renault-dealer voor zowel lichte als zware bedrijfswagens onderscheiden al onze zeven vestigingen zich door het aanbieden van ‘one stop shopping’ in combinatie met een excellent serviceniveau. Meer informatie? Ontdek de Renault Master bij uw Nijwa-vestiging bij u in de buurt.