Primeur: Volvo LNG op Transport Compleet 2018


Net als voorgaande jaren staat Nijwa Groep met Volvo Trucks op Transport Compleet, de meest complete vakbeurs voor de transportwereld!


Transport Compleet
Evenementenhal Hardenberg
13, 14 & 15 maart
van 14.00 tot 22.00 uur

Op onze stand tonen wij u voor het eerst de nieuwe Volvo FH LNG Truck. Dankzij de unieke LNG-technologie stoten Volvo LNG-trucks 20% tot 100% minder CO2 uit dan vergelijkbare modellen op diesel, zonder in te leveren op rijeigenschappen, efficiency en betrouwbaarheid. Kom zelf kijken wat deze truck zo bijzonder maakt en waarom het een uitstekende keuze is voor uw bedrijf én voor het milieu!

Meer informatie over Volvo LNG

Naast deze primeur presenteren wij tevens de Volvo Safety Truck, die is uitgerust met alle actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die Volvo Trucks te bieden heeft. Ook kunt u kennismaken met de nieuwe Volvo FMX 8x8. Deze bijzondere bouwtruck heeft een treingewicht van 44,5 ton, kruipversnellingen en een hydraulisch geveerd tridemstel.

Gratis toegang

Transport Compleet 2018 is een evenement dat u als transportprofessional niet mag missen! Bestel uw gratis e-tickets via onderstaande link. U ontvangt deze na aanvraag direct in uw mailbox.

U vindt ons in Hal 5, stand 522. Graag tot ziens tijdens Transport Compleet! 


Vraag uw gratis kaarten aan