Open Dag Nijwa Trucks in Drachten trekt veel publiek
Open Dag Nijwa Trucks in Drachten trekt veel publiek

Open Dag Nijwa Trucks in Drachten trekt veel publiek

Nijwa Trucks opende afgelopen zaterdag haar deuren voor een Open Dag. Het was de hele dag een drukte van belang aan de Dopplerlaan 10 op het industrieterrein Azeven-Zuid in Drachten. Ruim 400 bezoekers kwamen een kijkje nemen bij de Friese vestiging van Nijwa.

"We zijn meer dan tevreden met de opkomst. Het was geweldig om zoveel belangstelling te zien. Voor jong en oud was er wat te doen en te zien", gaf bedrijfsleider Berthil Prins aan. De bezoekers kregen een kijkje achter de schermen en naast de tentoongestelde voorraad gebruikte vrachtwagens stond er ook een hele rij nieuwe vrachtwagens van klanten. Niet alleen grote vrachtwagens waren er tijdens de Open Dag te zien, ook kleinere modellen konden gespot worden. Modelbouwclub De Vrije Truckers vermaakte het publiek met een demonstratie indoortrucking.

"Wij zijn specialist in het onderhoud van alle merken trucks, trailers, bedrijfswagens en reparaties aan laadkleppen. Ook kan men bij ons terecht voor jong gebruikt transportmaterieel en huur van trucks, trailers en bedrijfswagens. Vanaf november afgelopen jaar is er hard gewerkt om het pand een metamorfose te geven. Met als resultaat een geweldige showroom en een moderne werkplaats. Op dit resultaat zijn we super trots. Gezien het groot aantal tevreden bezoekers is het ons gelukt om dit op een leuke manier te laten zien", aldus directeur Gerwin de Wit.

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Naar de website van Nijwa Trucks open-dag-drachten-2560.jpg

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.