In september opende onze nieuwe vestiging in Zwolle haar deuren. Tijdens de feestelijke opening stond niet alleen ons eigen nieuwe ‘huis’ centraal, maar ook het " target="_blank">Ronald McDonald Huis in Zwolle.

 

Onze gasten hebben in grote getale gehoor gegeven aan onze wens om in plaats van een geschenk te geven, geld te doneren voor de plaatselijke Ronald McDonald Huis.

 

Nijwa Zwolle schenkt aan Ronald McDonald Huis Zwolle

 

Gisteren overhandigde Michiel Poel, directeur van Nijwa Zwolle, de cheque op een bijzondere locatie: het " target="_blank">IJsbeeldenfestival in Zwolle. Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis Zwolle en bestuurder Leonie Flanderijn namen de cheque van €11.500,- in ontvangst. Booijink is blij verrast: “Wat een geweldig cadeau zo voor de feestdagen. Een invulling voor deze cheque? Ja, dat hebben wij zeker. Met dit bedrag gaan wij in het nieuwe jaar onze badkamers renoveren.”

 

“Wij zijn heel erg dankbaar dat wij als Zwolse organisatie op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de ouders waarvan hun kindje in het ziekenhuis ligt. Dat het Ronald McDonald Huis Zwolle al een mooie invulling heeft voor het bedrag op de cheque maakt het plaatje compleet en de cirkel rond,” aldus een enthousiaste Michiel Poel.

Cheque-Nijwa-ronald-mc-donald-huis1.jpg

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.