Nieuw bij Nijwa: Volvo FE Easy Concept


Volvo Trucks introduceert de Volvo FE Easy Concept: een volledig gespecificeerde en compleet opgebouwde bakwagen. De Volvo Easy Concept trucks besparen u als ondernemer tijd, moeite én zorgen. In samenwerking met Volvo Trucks Nederland configureert Nijwa de ideale truck voor uw transporttaken.

Het concept voorziet in verschillende uitvoeringen en opties, waardoor wij maatwerk kunnen bieden tegen een standaard prijs. Ook de beschikbare opties op de al eerder geïntroduceerde Volvo FL Easy Concept zijn uitgebreid. Bovendien zijn beide trucks voorzien van Volvo’s Forward Collision Warning met noodremfunctie. Dit systeem helpt kop-staartbotsingen voorkomen door actief in te grijpen bij een dreigende aanrijding. Volvo’s oplossing bestaat uit een radar en een camera die samenwerken om voertuigen voor de truck te identificeren en te controleren, en overtreft daarmee de richtlijnen van de Europese Unie.

Ideale truck voor uw transporttaken

De Volvo FE is iets groter dan de Volvo FL en is geschikt voor vrijwel elke taak: leveringen in de stad, regionale distributie, koeltransport en lichte bouwtaken. De Easy Concept trucks beschikken over een hoogwaardige opbouw van Plywood met laadklep van Dhollandia. Daarnaast zijn de trucks uitgerust met Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Sync (Volvo FL) en I-Shift (Volvo FE).

Zorgeloze inzet

De Easy Concept trucks zijn naast extra veilig ook comfortabel en hebben een eenvoudige instap, ergonomische stoel en een uitstekend zicht rondom. Uiteraard bieden wij ook met de Easy Concept trucks een compleet pakket diensten waarmee u gegarandeerd bent van een zorgeloze inzet.

Kom alles te weten over de Volvo Easy Concept trucks 

Direct kennismaken? Maak een afspraak bij uw vestiging