2000ste Volvo-truck voor Nijhof-Wassink


Nijhof-Wassink heeft uit handen van de President van Volvo Trucks Claes Nilsson haar 2000ste truck tijdens het vijftigjarig jubileumfeest van Nijhof-Wassink Groep op 28 december jongstleden ontvangen. Met een druk op de knop werd door mede-oprichter Harman Nijhof de bijzondere Volvo FH trekker onthuld.

Op 1 januari 1967 trokken Evert Wassink en Harman Nijhof, beiden zelfstandig transportondernemers, de stoute schoenen aan door hun krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam Nijhof-Wassink. Vanaf die eerste dag rijdt het bulktransportbedrijf 100% met Volvo-trucks. Daarmee is het een bijzonder jubileum, want niet alleen bestaat het bedrijf vijftig jaar, ook is Volvo Trucks al vijftig jaar de enige partner voor het materieel, wat nu resulteert in de 2000ste Volvo, uniek voor Nederland, Europa en wellicht in de hele wereld. De huidige vloot bestaat uit 400 trekkende eenheden. Nijhof-Wassink vindt het belangrijk om altijd met kwalitatief topmaterieel te rijden dat voldoet aan de beste eisen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. De keuze voor het merk Volvo Trucks sluit aan bij de ambitie van Nijhof-Wassink om niet de grootste te zijn, maar wel de beste.

Nijhof-Wassink is het zusterbedrijf van Nijwa en is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep. Nijhof-Wassinkheeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Voor producenten en leveranciers van onder andere mengvoederproducten, mineralen, poeders, plastics, ADR-goederen en brandstof vervoert Nijhof-Wassink een grote variatie aan droge en vloeibare bulkproducten. Ook verzorgt Nijhof-Wassink vanuit haar verschillende vestigingen in Nederland en Polen de op- en overslag van zowel ADR als non-ADR goederen.

Bijschrift foto slider: vlnr Erik Schiphorst (CEO Nijhof-Wassink Groep) Wabe van Solkema (algemeen directeur Volvo Trucks Nederland), Roger Alm (President van Volvo Trucks Europe), Claes Nilsson (President van Volvo Trucks), Jogé Nijhof (commissaris Nijhof-Wassink Groep), Harman Nijhof (mede-oprichter), Freddy Nijhof (commissaris Nijhof-Wassink Groep) en Albert Hendrikse (directielid Nijhof-Wassink Groep)