Trainingen

Nieuw bij Nijwa Groep:

Gratis Volvo Expert Training bij elke nieuwe Volvo-truck

Elke nieuwe Volvo-truck is een wonder van techniek. De chauffeur speelt een cruciale rol in het optimaal benutten daarvan. Daarom leveren wij voortaan elke nieuwe truck met een gratis Volvo Expert Training!

  • Tot 10% besparing op brandstof en AdBlue
  • Meer veiligheid, minder kans op letsel en schade
  • Meer kennis en beter gebruik van de nieuwe truck
  • Hogere productiviteit
  • Minder stress en vermoeidheid
  • 7 uur bijschrijven voor Code 95!
  • Minder onderhoudsuren en -kosten

Hoge productiviteit, laag brandstofverbruik

In de Volvo Expert Training staat naast verlaging van het brandstofverbruik en verhogen van de productiviteit ook het gebruik van de truck centraal.

Eenvoudig gezegd leren we de chauffeur alles uit zijn nieuwe truck te halen, wat erin zit. Hoe kun je het beste omgaan met de I-Shift automatisch schakelende versnellingsbak, de motorrem en cruise control? Hoe combineer je een hoge productiviteit met een laag brandstofverbruik? Dit en nog veel meer komt aan de orde tijdens de gratis chauffeurstraining van Nijwa.

Zo werkt het!

Bij aflevering verzorgen wij een afleverinstructie om de chauffeur wegwijs te maken met zijn truck. Na afloop van deze instructie ontvangt de chauffeur een voucher voor een gratis training op zijn/haar eigen Nijwa-vestiging.

De training is erkend onderdeel van de verplichte nascholing Code 95 (7 uur praktijk) en kan dus worden bijgeschreven bij de 35 uur die de beroepschauffeur voor 2021 verplicht moet volgen.

Vraag uw accountmanager naar de beschikbaarheid en actievoorwaarden.

Vind uw vestiging

Nijwa Groep is uw full-service Volvo Trucks-dealer in Noord en Oost-Nederland. Wij bieden u one-stop-shopping: één aanspreekpunt voor al uw service- en onderhoudsvragen.

In onze zeven vestigingen in Groningen, Drenthe en Overijssel zorgen onze truckspecialisten dat u mobiel blijft. Een uitstekend uitgeruste werkplaats en een goed opgeleid, flexibel ingesteld team staan daarvoor garant.

Nijwa Groep en Volvo Trucks

Volvo Trucks is één van de meest toonaangevende truckproducenten ter wereld. Met de drie kernwaarden en een compleet programma trucks, van distributie tot internationaal vervoer en van bouw- tot zwaar transport, wordt gestalte gegeven aan: kwaliteit, veiligheid en respect voor het milieu.

Nijwa Groep biedt u een compleet aanbod met de Volvo FH, Volvo FMX, Volvo FM, Volvo FL en Volvo FE. Zo koopt u altijd een truck die past bij uw transportbehoefte.