Hightech service

In de uitstekend geoutilleerde werkplaatsen van Nijwa Groep in Groningen, Veendam, Veenoord, Beilen, Zwolle, Rijssen en Hengelo kunt u terecht voor al het onderhoud aan bestelwagens, trucks en getrokken materieel. Onze monteurs werken er met de modernste technieken om uw materieel in optimale conditie te houden. Ook voor onderhoud aan laadkleppen, koelmotoren, hydrauliek en kranen, bent u bij Nijwa Groep aan het goede adres.

Originele onderdelen

Originele onderdelen

De duurzaamheid en kwaliteit van originele onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van uw truck of bedrijfswagen. Origineel betekent dat de laatste stand van de techniek verwerkt is in het onderdeel. Originele onderdelen garanderen een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een lager brandstofverbruik (filters en uitlaatdempers) en voorkomen te snelle slijtage of defecten, wat uitval van uw bestelwagen of truck tot een minimum beperkt. Nijwa Groep biedt u dan ook een compleet assortiment onderdelen en accessoires met een lange levensduur, perfecte pasvorm en vergaande internationale garantie.

Wij bieden partnership gedurende de levensduur van uw bestelwagen, truck of trailer. Wij zorgen voor preventief onderhoud en staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Bij ons betekent Total Concept: zorg op maat. Alleen dan krijgt partnership de invulling die wij het willen geven.

Opbouw en aanpassingen

Opbouw en aanpassingen

Wij adviseren u graag over de opbouwmogelijkheden van uw nieuwe bedrijfswagen, truck, of aanpassingen van de asconfiguratie. We brengen uw inzet samen met u in kaart en bepalen met u de juiste configuratie. Met de juiste opbouw helpen we u de juiste beladingsgraad te realiseren. Door bijvoorbeeld het bijplaatsen van assen kunnen wij uw truck optimaliseren voor uw werkzaamheden.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

De snelste en kortste weg naar een beter rendement is een contract met onderhoud en reparatie in één. Wij nemen u de zorgen uit handen zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.


Truck onderhoud

Een Nijwa onderhouds- en reparatiecontract bestaat uit unieke componenten. In nauwe samenwerking met u stellen wij het onderhoudsschema van de truck of bedrijfswagen op. Nijwa houdt rekening met uw specifieke bedrijfsomstandigheden, het aantal af te leggen kilometers en uw verdere wensen. U krijgt een vaste prijs per kilometer. Variabele kosten worden daarmee vaste kosten. Vraag naar de voorwaarden bij uw Nijwa-vestiging.

Keuringen

Apk-keuring

Uiteraard bieden wij u APK-keuringen voor zowel trucks, bedrijfswagens als getrokken materieel aan. Dit geldt ook voor laadklepkeuringen en de jaarlijkse autolaadkraankeuring. De Nijwa-vestigingen in Groningen, Veendam, Veenoord, Beilen, Zwolle, Rijssen en Hengelo zijn voorzien van een eigen APK-straat voor trucks en trailers. Vanzelfsprekend kunt u de keuring combineren met een onderhoudsbeurt. Daarnaast kunt u bij iedere Nijwa-vestiging terecht voor de jaarlijkse laadklepkeuring.

Keuringen voor autolaadkranen

Nijwa Veendam is volledig toegerust voor het uitvoeren van reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden en de verplichte periodieke keuringen aan laadkranen. Nijwa Veendam is officieel servicesteunpunt van Hyva, met vertegenwoordiging van de merken Hyva, HMF en Kennis.

Welgro Servicepartner

Welgro service partner

Nijwa Groep is officieel servicepartner voor Welgro, dat al tientallen jaren bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige vulstoffen fabriceert. Nijwa Zwolle en Nijwa Rijssen onderhouden de gehele bulkopleggers, van lossysteem tot onderstel en van bedieningskleppen tot looprekken. Als ervaren onderhoudswerkplaats voor bulkopleggers heeft Nijwa de kennis en ervaring in huis om klanten van Welgro zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast beschikken wij over originele Welgro onderdelen om uw materieel weer in conditie te krijgen. Wij staan voor u klaar bij pech of groot onderhoud. Nijwa helpt zo de ‘life cycle’-kosten van uw Welgro bulkoplegger te reduceren.

Contact over Welgro-activiteiten

Voor meer informatie over onze Welgro-activiteiten of een afspraak kunt u bellen met Henk Petter, After Sales Manager Nijwa Zwolle op telefoonnummer 038-422 522 of neem contact op met Bob Withag, Service coördinator Nijwa Rijssen. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Voor noodgevallen is onze servicedienst 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

Onderhoud brandstofopleggers

Onderhoud brandstofopleggers

Naast reparatie en onderhoud aan trekkende voertuigen en getrokken materieel, neemt Nijwa u ook de zorg voor de brandstoftankopbouw uit handen. Ongeacht het merk! Voor werkzaamheden onderweg is er zelfs compleet ingerichte servicewagen.

De belangrijkste voordelen:

  • Eén aanspreekpunt: one stop shopping
  • Goed bereikbare locatie en nabij het brandstofdepot Zwolle
  • Professionele organisatie en vakbekwame technici
  • Servicewagen voor werkzaamheden onderweg of op locatieSpecialist in brandstoftanks

De operationele verantwoordelijkheid voor deze activiteit is in handen van Gerrit Ekkel, specialist brandstoftanks. Gerrit beschikt over jarenlange expertise op dit gebied. Wilt u meer informatie over deze nieuwe dienst, neem dan contact op met:

Gerrit Ekkel
Specialist brandstoftanks: 06-1076 1008
Nijwa Zwolle: 038-422 522Neem contact met mij op

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com