Cursus Code 95

Nijwa Groep biedt een uitgebreid trainings- en cursusprogramma dat voldoet aan de EU-richtlijn 2003/59/EG (Code 95) met betrekking tot 35 uur verplichte nascholing van beroepsvrachtwagenchauffeurs. De nascholing zorgt voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor uw transportbedrijf en minder negatieve milieueffecten.

Nijwa Groep heeft de meest veelzijdige opleidingen in de branche. Indien het geleerde correct in de praktijk wordt gebracht, kan dat tot maar liefst 5-10% besparing op het brandstofverbruik leiden. De opleidingen worden verzorgd door onze competente trainers. Dankzij hun lange ervaring in de vrachtwagen- en transportbranche kunnen zij trainingen van hoge kwaliteit bieden, met daarin aandacht voor o.a. veiligheid en het milieu.

De 35-uur nascholing (Code 95) in zes cursussen:

De trainingen combineren theorie met praktische oefeningen en zijn afgestemd op het dagelijkse werk van de chauffeur. Het hele cursusprogramma kan aangepast worden aan de behoeften van ieder individueel transportbedrijf.

Schrijf u in voor een cursus Code 95 of neem contact met ons op.

Ik wil graag meer informatie over de trainingenCursus Lading zekeren

Doel van de training is om chauffeurs zo verantwoord mogelijk lading te laten zekeren. Dit helpt chauffeurs ongevallen en boetes te voorkomen. In de training wordt tevens aandacht besteed aan de manieren waarop chauffeurs zichzelf kunnen beschermen.

Meer informatie

Cursus Digitale Tachograaf

De training geeft inzicht in wetgeving, zoals rij- en rusttijden en hoe deze effectief kunnen worden toegepast. Daarnaast leert men in meer over hoe men een positieve invloed kan hebben op de omzet van het bedrijf.

Meer informatie

Volvo Expert Training (Zuinig rijden)

De chauffeur leert om efficient om te gaan met de truck en krijgt praktische tips, waarbij ook wordt gekeken naar de specifieke wensen van uw bedrijf. Bij afronding, kan een brandstofbesparing gerealiseerd worden tot 5 a 10%.

Meer informatie

Cursus Veilig werken als chauffeur

In de training 'Veilig werken als chauffeur' ligt de nadruk op de omstandigheden waarmee chauffeurs te maken hebben tijdens het werk. Het trainingsmateriaal is ontwikkeld op basis van de veiligheidsonderzoeken van Volvo.

Meer informatie

Rijtraining Behaviour Based Safety

De Code 95 praktijktraining Behaviour Based Safety (BBS), ook wel Veilig Rijden genoemd, richt zich op rijoptimalisatie: aandacht voor verkeersveiligheid en het verhogen van het risicobewustzijn resulteert in een zuiniger rijstijl, minder slijtage...

Meer informatie